THIS IS MY IDEA OF FUN


120227

Igår var min tanke att jag skulle se film med Fredrik följt av en uppesittarnatt med Oscarsgalan..så blev inte fallet. Som alltid annars, cirka en timme in i filmen så somnar jag. Jag kan helt enkelt inte hålla mig vaken. Går inte. Stört omöjligt. Fredrik är lagomt less på detta nu, men ställer upp gång på gång i hopp om att jag ska klara mig genom en hel film. Ska faktist stoltsera med att jag lyckades med detta för några veckor sedan! Men det var en onece in a lifetime grej tror jag..I protest lämnade Fredrik mig igår liggandes på soffan, stängde av tvn och gick. Hans plan var förmodligen att straffa mig med nackspärr. Men pappa kom och puttade i mig och frågade "Du ska inte se Oscarsgalan längre va?" Och medgörlig som jag blir ibland då jag är sådär sovande så svarar jag "Nej verkligen inte, jag ska sova!" och marscherar in till sängen. Så. Det var den galan. Får man vänta ett år till nästa gång då.

Dock resulterade ju detta i att jag inte var så fruktansvärt trött idag som jag förmodligen varit annars. Klev upp i ganska fin tid, åt långfrukost med katten och datorn, såg lite serier, gick en promenad i solen, såg lite mer serier och sedan var jag och mamma på dans som vi inte riktigt fick kläm på, men som ändå sa mig väldigt mycket ibland. Nu känner jag mig dock mest konstig i kroppen, som att jag håller på att få feber och konstig hals och det har jag inte alls tid med, för imorgon ska jag få vara med Jennifer vilket inte får missas, så därför ska jag ta och sova nu, så att all dum sjukdom försvinner ur min kropp. Förhoppningsvis.

120223

Sitter vid köksbordet och har precis avslutat min frukost. Som alltid så dricker jag oboy och som alltid så får jag så fruktansvärt ont i magen efter att jag gjort det. Måste verkligen försöka sluta med det här. Nu mår jag jätteilla och ska försöka ta mig till soffan så jag kan lägga mig ner en stund. Men det är soligt ute i alla fall, så det gör dagen lite bättre.

120222

En ledig dag såhär mitt i mitt jobbande. Skönt att få en paus, starade dagen med lite film och mys med katten, sedan blev det en promenad och dusch och nu sitter jag och datar. Är fruktansvärt sugen på juice, men orkar inte hämta. Detta vanlig problem i mitt liv. Ska ta mig samman och göra det dock, känner huvudvärk smyga sig på så behöver nog lite vätska. Sedan blir det troligen birsta med mor och bror, pappa är på resande fot så då passar resterande familjen på att spendera lite pengar. Jag ska köpa mig tulpaner, lura mig själv att det är mer vår än det är.

120215

Tillbaka på jobbet. Kampanjbyte, så skönt, det blir vårigt i butiken och förhoppningsvis så förstår vädret piken och sätter igång med att smälta snön. Vaknade häromdagen till ljudet av fågelkvitter. Kan vara ett av dom bästa sätten att vakna på. Så nu ska jag sova och hoppas på att det blir en sådan morgom imorgon, en kvittrande en.

120213

Har en ledig dag kvar av min långledighet här nu. Vad ska man då göra med den? Dessutom är det den så kallade Alla hjärtans dag. Ser så fint ut då man ser det skrivet sådär. Prydligt och mjukt och välkommnande. Men förmodligen blir morgondagen som vilken annan tisdag som helst. Eller som ingen annan tisdag någonsin. Ska försöka mig på att springa nån liten runda i alla fall, var ute ikväll också, var nära döden upplevelse.. Men en gång är ingen gång. Så ut igen helt enkelt! Sedan ska jag städa, förstår verkligen inte hur det går till, känns som att jag städar jämt, men ändå är det stökigt hela tiden. Måste vara katten. Eller Fredrik.


120210

Har varit ledig idag och gjort ingenting. Tittat på en massa avsnitt av olika serier, ätit choklad, legat i sängen. Har en ledig helg framför mig och har en känsla av att den kommer bli bra, imorgon ska jag ta mig en tur på stan eller birsta, behöver köpa mig ett par nya skor. Sedan tippar jag på festligheter till aftonen. Söndagen ska vi fira min mor som fyller år på måndag, så då kommer släktisarna hit och fikar och myser. Och nu ska jag och mamma iväg på konsert, och efter det hoppas jag på att få se "Tsatsiki, morsan och polisen". Ja ni ser ju, går allt enligt planerna så blir detta en megahelg.

120205

Har haft en så väldigt mysig helg. I fredags var jag, Susanna och Olivia på Jonathan den vackra människan, det var så fint och fantastiskt att vi var redo att gå hem efteråt, men sedan så bestämde vi oss att Invito blev bra det också. Efter en kall bussresa hem så somnade jag väldigt gott. Lördagen startade med en liten fika med mor och far i birsta och sedan jobb, följt av god middag med familjen och efter det massa chips, dipp och film. Idag har jag återigen jobbat och nu sitter jag i sängen med katten i knät och väntar på mat igen. Sedan ska jag krypa ner i ett bad och förhoppningsvis vill någon se på film med mig sen igen. Och mysa ännu mera, kan aldrig få nog av sånt jag.

RSS 2.0