Do you remember me?

Sovmorgonen var underbar, även om jag var tvungen att kliva upp ganska tidigt iaf eftersom badrumsbyggargubben skulle komma och montera skåp. Jag klev upp och åt min frukost och masade mej iväg till skolan iaf. Storsamlingen gick snabbt och sen städade vi rummen innan vi gav oss av till ica. Efter en mycket näringsriktig lunch (inte) så hade vi svenska då de blev gramatik och charader.

Sen så åkte jag ner till reseptionen och satt mina tre timmar där. Fyllde dom med lite Singoalla och några tidningar. Sen kom pappa min och hämtade mej också åkte vi hem och åt lite stuvade makaroner och köttbullar ;) smarrigt!

Nu sitter jag här och är lite filmsugen, men jag har verkligen ingen film som passar min sinnesstämning. Jag funderar på om man ska ta och se ett grey's avsnitt, men jag vet inte vart jag har dom och jag är inte på letahumör..så får väl se hur de blir, nu ska ja iaf springa iväg och kissilura som sussie hade sagt :p ciao ♥

Winter just wasn't my season

Snabbt inlägg nu, måste snart äta.

Dagen har gått åt till svenskaprov (vi glömmer och går vidare) lunchpass (vi glömmer och går vidare) tyska och barndans. Det har inte hänt nåt spännande, en vanlig mysig dag bara:)

Imorgon blire sovmorron lääänge :D ända till kvart över 11, så ja kan sova ut. De kommer nog behövas efter dansen ikväll, känner mej död redan nu, så vi får väl se hur de går.

Men nu ska ja springa upp och proppa ner några makaroner och lite korvar innan jag ska bege mej in till stan igen, ciao ♥

Lycka till imorgon jennifer! <3

.

TIDEN GÅR INTE, DEN KOMMER


The universe keeps turning, where do I belong?

Vaknade imorse med en känsla som var klart mycket postivare än den jag vanligtvis brukar ha. De kändes som vår och jag var glad, och inte ens tanken på att vi hade både tyskaläxförhör och matteprov och lunchpass kunde få mej på sämre humör. Men sen gick de utför..

Tyskan blev inte som planerad. Det kom en tysk karl och så blev vi tvungna att lite snabbt koka ihop några bra frågor, och dessutom så var man tvungen att ha med tidsuttryck. Så frågorna blev pinsamt dåliga, vilket ledde till en pinsam tystnad när vi sedan skulle ställa frågorna till honom :s haha, de var piiinsamt!

Lunchpasset blev inte heller som planerat. Tanken var ju att vi skulle ha friskis, men i sista stund så fick vi veta att man kan gå på coren imorron istället, och de kändes mycket bättre, för jag och sussie behövde plugga på lite till matteprovet som skulle vara direkt efter.

Så vi tog oss en liten appelsinpicknick och gick igenom lite till matten och sedan så bar det av mot oasen..väl där insåg vi allt mer att vi inte hade övat tillräckligt. Så fick vi provet, och ja, de gick väl som de gick..Jag försöker glömma och gå vidare om man säger så.

Nu är ja i alla fall hemma, och jag hoppas att den posetiva känslan kan infinna sej snart igen, jag behöver den.  Men ska nog inte hoppas på för mycket, för nu måste jag plugga järnet till svenskan, som jag inte har börjat på riktigt än (har ju tappat bort häftet, eller kerstin hittade de när ja hade gått hem ;) ) Sen måste jag dessutom laga maten idag, för jag är inte så sugen på att värma lövbiffen och potatisen som de är tänkt att ja ska göra, så jag tror att ja ska slå på stort och koka lite pasta till istället ;)

Sen blire dansen, ikväll äre dräkt som gäller :s haha, ett skratt förlänger livet, alla som är på dansen ikväll kommer tack vare mej att leva i en oändlighet :p och sen hoppas jag att vi fortsätter på våran lilla djungeldans för nu börjar jag känna stress för dansensdag. Men först alltså svenskaplugg och middag, ciao

Breakable girls and boys

http://youtube.com/watch?v=Fx9FtI1xUn8

The breathing gets harder, even I know that

Herregud! Jag är verkligen dålig på att plugga :s jag kom hem tidigt, redan vid halv två. Så vid två slog jag mej ner vid datorn för att köra igång, men ja..jag började sortera gamla bilder för att datorn var så seg, och då fastnade jag i minnenas värld. Så cirka en timme senare så började jag plugga. Men jag är verkligen alldeles för less för att få in nånting i huvet. Så jag ska ta en liten paus (jag vet, heja mej, paus efter mindre än en timme) men sen ska ja forstätta lite, eller ja måste fortsätta. Nu ska jag upp och hämta nåt ätbart, ciao

Be afraid of the unlived life

image194
Så fruktansvärt fin film :')

I want to start over, I want to be winning

Varför ska man läsa böcker? Man lär sig inget på det. Vi ska läsa singoalla, det är en tråkig seg bok som jag inte är ett dugg interesserad av, och vad får jag ut av att läsa boken? Ingenting. Borde man inte lika gärna kunna ha att man ska se en film och sen typ skriva en recension på den eller nåt? De skulle vara mycket roligare. Det här är verkligen tråkigt!

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Det är nu som livet är mitt
jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
som har visat en liten bit
av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Have you ever thought about what protects our hearts?

image193
Want it!

All we can do is keep breathing

Morgonen startade med ett telefonsamtal. Jag slängde mej ur sängen för att svara, då var det min moster som ringde för att säga att hon hittat min blogg ;p jag svamlade på och sen gick ja och la mej igen. Efter några minuter så ringer det igen, de är katrin igen. Hon undrade om jag ville följa med henne och mormor till birsta en sväng. Så jag klev upp på riktigt och gjorde mej klar.

Vi åkte hem till mormor och morfar för att hämta mormor, men dom var mitt i lunchen så ja fick några mackor medans jag väntade :) sen åkte vi iväg i alla fall. Dom släppte av mej för dom skulle till barnens hus först, så jag gick själv ett tag och provade en tröja på monki som jag vill ha..tänkte först köpa den, men sen hittade jag en annan också, så då tog ja den istället..men ja vill nog ha båda;) sen kom mormor och katrin också gick vi och köpte ett block till mej och lite presenter till mattias som snart fyller år.

Efter några trevliga timmar så åkte vi hem till morfar som satt och tittade på skidor, också fikade vi lite:) sen skussade katrin hem mej och tanken var att ja skulle plugga. Men de går ju som vanligt som de går..jag hittar inte svenska häftet, jag har inte tyska glosorna hemma för papperet är ju på vift och singoalla var ja inte alls upplagd för. Men ja ska snart göra ett försök i alla fall, ciao ♥

Imorgon kommer min pappa hem! Saknar han :)

Pappa kom hem!
För jag längtar efter dej
Kom innan sommarn är slut lilla pappa
Åskan har gått Och om kvällen blir det mörkt
Stjärnorna syns nu på himlen igen
Allt jag vill ha är ett halsband av korall
Ingenting annat det kostar för mycket
På våran tomt är det nu så mycket bär
Och fullt med ungar Har fåglarna där
Detta har jag skrivit nästan bara själv
Och jag ska börja i skolan till hösten
Pappa kom hem
Jag vet något som du får
Nu slutar brevet Från din Elinor


So I found the reason to stay alive

Mycket mysig kväll igår med tjejorna, ni betyder så otroligt mycket <3

Idag började jag dagen med barndans, as usual. Sedan gick jag ner till stan och träffade sussie, hon skulle följa mej och köpa ett block, men de blev inte så, jag insåg att jag inte hade pengar så de räckte :p

Så då gick vi på donken och åt lite lunch, sen satt vi där ett bra tag och ältade våra problem ;) sen gick vi mest runt och sen gick vi tillbaka till gyllne måsen för en lite glassstund. Tack susanna för en mycket bra dag, den lättade upp mitt sinne :)

Nu sitter jag och äter nudlar och lyssnar på radio, en otroligt dålig gammal låt (http://www.youtube.com/watch?v=klIeYU0UUuQ:s) haha, varför lyssnar ja på radio? Jag är för lat för att byta! :p Snart ska jag och camilla bege oss till jesper för en liten mysig melodifestivalenkväll ;) trevligt trevligt!

Imorgon ska ja hur tragiskt de än låter ha en pluggdag, men jag vet inte hur ja ska kunna plugga för ja har alla grejer på skolan :p sen på eftermiddan ska ja försöka få med mej mamma till birsta för att kolla om dom har kvar några av dansdräkterna på monki och övertala henne att inhandla ett block till mej ;) men nu ska ja ta och göra mej klar för att åka, ciao

So I found the reason to stay alive
Try a little harder see the other side
Talking to myself, too many sleepless nights
Try to find a meaning to this stupid life

I don't want your sympathy
Sometimes i don't know who to be

Hey, what you're looking' for?
No one has the answer, they just want more
Hey who's gonna make it back?
This could be the first day of my life

So I found the reason to let it go
Tell you that I'm smilin', but I still need to grow
Will I find salvation in the arms of love?
Will it stop me searching?
Will it be enough?

I don't want your sympathy
Sometimes I don't know who to be

You may think that it's forgotten

Nu sitter vi här och nördar igen, vi har verkligen inte mycket till liv ;) Karlarna är på innabandy, vilket även Bertil är så de kommer inte tillbaka till 1 då vi igentligen börjar, utan vi kommar att ha genomgång först vid 2, vilket betyder att vi inte slutar föränn vid halv 3 (som ni kanske märker så lyckades inte jag och sussie övertala honom att vi skulle få hoppa samlingen..) Så nu har jag och susanna ätit lite popcorn och druckit c-vitamin. Jag är igentligen sugen på att gå och köpa glass, men sussie är inte på :p kanske lika bra med tanke på våran "nyttiga vecka".

Men det är vår ute nu :) Yey! Jag känner på mej att eftermiddagens stanrunda kommer att bli en "leta vårjacka och vårskor" runda. Det kommer sluta med att jag är arg för att ja inte har nåra pengar överhuvetaget :/ Men bara en vecka kvar nu ungefär tills man får lite nya pengs så jag ska nog klara mej, de får inte bli lika mycket ica nästa vecka helt enkelt :p

Och om en vecka är de ju sportlov för den som hade glömt de, men jag börjar redan få lite påskfeeling :s så jag vill igentligen börja påskpynta (inte för att ja pyntar SÅ mycket men ändå) men jag får vänta några veckor till på alla påskäggen, i år ska ja säga till att ja bara vill ha choklad i dom iaf ;) ciao ♥


I don't worry cause everything's ganna be all right

Nu sitter jag och camilla, ganska så ensamma i vårat arbetsrum..tyskan är avklarad, de gick bra, men de va ändå pinsamt för ja kunde verkligen inte prata :p Men nu äre som sagt gjort! Så nu ska vi bara vänta på att våra spanskavänner ska sluta nån gång. Jag och Sussie ska gå och fråga Bertan om vi inte kan få hoppa över samlingen på matten, för vi är ändå klar. I så fall så kan vi sluta nu :) då blire en staneftermiddag, sen ska ja hem och äta och sen beger jag mej till Annas place för filmvisning ;) ciao ♥

Turn the light out say goodnight

Allt är emot mej nu. Först fick jag äcklig mat. Sen börjar datorn smådampa. När jag väl fått igång one tree hill, de har gått ca 5 minuter, jag sitter och gråter som en galning, vad händer då? Jo då pajar ljudet! Aaaah! Jag får nå fel! Så nu får ja starta min andra segdator och sitta på min mycket osköna stol och titta på de iställe, men allt för mitt one tree hill, ciao ♥


Make Me feel like I can make it real

Jag är nervös! Imorgon kommer de nån tysk tjej som vi ska ställa frågor till. Okej, de kan ja väl klara av, även om ja kommer vara halvt döende redan då, men sen ska vi dessutom sitta i små grupper och prata med henne. Hallå!? Prata!? Jag kan inte prata tyska längre, allt är som borta, jag kan inte bilda meningar :S så jag kommer helt enkelt att framstå som extremt dum.

Och nu är jag ännu mer less än jag nyss var. Lunchen var äcklig idag så jag åt inget. Så ringde mamma förut när jag satt i receptionen och frågade vad jag ville äta, för hon skulle komma hem ännu senare än mej för hon skulle på möte på skolan. Så ja föreslog att hon skulle köpa med sej nåt hem, typ donken eller nåt..vad hittar hon då på? Att jag ska värma nåt i frysen :@ jag vill bara gå och dö jusst nu! (jag har fruktansvärt ont i huvudet också)

Men kvällen ska räddas av ett one tree hill avsnitt lite senare, kerstin har utlovat gråt. Sen ska jag sova och sen äre bara en dag kvar till helgen :) Imorgon kväll blire myskväll med mina danstjejor, de ser jag fram emot mycket :) Men först alltså en mycket smaklig värmemåltid :S ciao ♥


Give me some space I need to live

Kommande månads "måste köpa"
- Vita converse
- Dansdräkt (ja, de är från och med nu ett måste, yey..)
- Block (ska försöka hinna med att köpa de lite tidigare än nästa månad, för mitt är verkligen helt slut)
- Vårjacka (nån som har förslag på vad ja ska köpa för nån?)






Somebody take my hand, and lead me

Sitter och väntar på morfar som ska komma och hämta mej och skussa ner mej till stan, barndansen väntar. Sen blire hem och äta och sen tillbaka för att tillbringa tre av kvällen timmar i danssalen. Sen när ja kommer hem blir det bad och kladdkaka. Ja som sagt, nyttiga veckan. Jag är ganska misslyckad vad det gäller den, idag så övertalade sussie mej att köpa choklad igen, medans jag övertalade henne att köpa c-vitaminer. Så de blev alltså en blandning av de båda ;)

Imorgon får vi (jag citerar sussie) feta sovmorgonen! Eller okej, inte så farligt fet, till halv elva..men de är ju bättre än ingenting. Sen ska vi bara titta på film på svenskan och sen så ska ja som vanligt vandra ner till reseptionen. Imorgon är det bra att ja ska sitta där, för vi fick, enligt mej och camilla, väldigt mycket läxa idag. Så då ska ja göra alltihopa imorgon så jag är klar och inte behöver sitta i helgen :) men nu ska ja gå ut, ciao ♥


If it makes you happy Then why the hell are you so sad

Den här dagen har varit konstig. Jag och Sussie är i en mycket deprimerad period, vet inte vad de är med oss men nåt måste göras för de här går inte. Men vi hade som vanligt trevligt ändå. Nyttiga veckan går ju som den går. Vi var iaf duktiga på lunchen, det var fisk så vi var inte så sugna på att gå och äta den utan vi gick på ica. Och nu skulle man ju kunna tro att de var första steget mot misslyckande, men nej! Vi köpte varken choklad eller mazariner utan de blev drickyogurt, äpplen nötter och proviva ;) mycket gott vill jag försäkra.

Men sen kom det lilla bakslaget. Matten var fruktansvärt tråkig..

                                            Jag + Sussie + Deprmerad period = Inte bra matte

Så då beslutade vi
att gå ner på stan istället och ta en glass på donken..heja oss! Så efter ett mindre deprisionsutbrott (ursäkta alla som var tvungen att utstå detta) så gick vi ner för hala backen för en mycket trevlig glass stund tillsammans med elin och nebil :)

Sen tog jag och elin bussen hem och nu sitter jag här och väntar på att min mamma ska komma hem och fixa lite middag till mej innan ja ska iväg till dansen. Hon skulle åka förbi och titta på en lägenhet med mormor och morfar först :) Men nu ska ja ta och fundera ut nån bra plan för att komma ur depressed-fasen, ciao ♥

Here I am This is me

Dansen gick bra :) alla var ganska sega men camilla var nöjd, så nåt bra måste vi ha gjort iaf ;) vi fortsatte på dansen och sen så pratade vi lite om tävlingar och sånt, vi beslutade inget idag, de var vi alldeles för trötta för, men vi skulle sova på saken så skulle vi prata mer om de imorron.

När jag kom hem hade min kära far satt upp badkaret i badrummet, gissa om ja blev glad! Så i med vatten och skum och ner med mej och på med lite musik och sen var kvällen fulländad :) Så nu ser ja ut som ett russin och känner mej som en bastu ;) Men nu är ja ganska så trött så ja funderar på en tidig kväll, men de vet vi ju hur bra de brukar gå..

Imorgon blire en vanlig dag i livet, tyskar matte och dans, helt okej ändå :) men nu ska ja ta och lägga över lite låtar på mobilen innan ja kryper till kojs, ciao!

When life´s hard, deal with it

Snälla kan de bli riktig vår nu? Visst snön har börjat smälta bort lite här och där, men de är ju isigt så ja dör. Men ja ska inte klaga, nu ska ja försöka vara posetiv..

Dagen har bestått av svenska och idrott, inte så interessant. Nu sitter ja här och har nyss ätit en semla, min snälla farmor hade skickat med den med mamma och pappa när dom va där och hälsade på härom dagen :) Snart måste jag göra iordning middag och sen blire dansen :) älskar! Men först ska ja försöka hinna med att läsa lite "singoalla", älskar inte de lika mkt vill ja lova..ciao!

image175
http://www.youtube.com/watch?v=2cnRXmMn2Ag

Sötare än sötast! :)

At night I pray That soon your face will fade away

Har inte hunnit blogga nåt på ett tag. Men helgen har varit trevlig, som de flesta helger :) Och nu väntar en ny vecka som antagligen kommer vara lika full av händelser som förra, lite mer mazarinmatte fasst utan mazariner för nu ska ja ha nyttigaveckan..hur nu de ska gå :p men nu ska ja sova, ciao!

image174

Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small


A love so complete someday must leave

Grattis i efterskott mamma..

image172

Mama, you gave life to me
Turned a baby into a lady
And mama, all you had to offer
Was a promise of a lifetime of love

You'll always be there every time I fall
You are to me the greatest love of all
You take my weakness and you make me strong
And I will always love you till forever comes

Pictures come alive, you can dance right through your life

Snabbt inlägg nu. Har varit en vanlig dag, lite tyska och sen lunch och sen mazarinmatte ;) Jag och sussie va kvar länge för ja ville inte åka bussen själv så vi stannade kvar och hade kul, vi satt mest i sofforna och flummade, sen skussade vi henne ner till stan och sen hem.

Nu har ja ätit och ska skynda mej att läsa ett häfte om nåt, antiken tror ja de var, och sen ska ja göra lite tyska. Imorron blire sovmorron :) älskar sovmorronar!

Men nu måste ja sätta igång verksamheten, så ja hinner innan dansen :) vi ska fortsätta på djungeldansen, älsakar den redan :) men som sagt, back to work! ciao!

I remember the truth

Det är vår! :) I alla fall om jag får bestämma, vilket ja sällan får, men ändå..Solen lyser och de är för varmt för att de ska vara behagligt med vinterjacka och man måste kisa när man sitter på bussen för att kunna se nåt för allt ljus :) älskar det!

Började dagen med redovisning, som verkligen gick så dåligt att det här är sista gången ja tänker nämna det..sen så var det lunch och då kom elonpelon på besök :) sedan så var det språklabbet ett tag innan vi slutade. Men 13.00 bussen hade ju redan hunnit gå, och jag var verkligen inte på promenadhumör (hade inte gjort upptäckten av våren då) så jag övertalade camilla att vi skulle stanna och städa, så sagt och gjort, städning blev det ;) sen så tog vi 14.00 bussen ner till stan istället.

Nu sitter ja här, har nyss druckit en mycket god hallonsmoothie och väntar på att tiden ska gå så ja får åka till dansen :) men innan de ska ja försöka börja på min översättning av tyskaartikel, mkt kul..men inget kan förstöra den här vårdagen ;) ciao!

image171
Susanna Jansson, hur kan du inte tycka att han är snygg?! :O


I dont have to make this mistake
and i dont have to stay this way
if only i would wake..

I've been dancing in the dark

En tokmysig helg med både filmkväll, stan och innebandy som ska avslutas med lite one tree hill ;) nu är det nästan så att ja är lycklig till och med.

Imorgon blir de en kort dag :) först ska vi ha svenska på morgonen, vi har dock redovisning kom ja på nu :S nu blev ja ju nervös..men de är snabbt avklarat, sen så har vi lunch och sen på tyska så ska vi bara sitta lite i språklabbet, sen slutar ja vid kvart över 1 :D

På kvällen blir de dans igen, först moderna med milla och sen ska vi fortsätta på djungeldansen :) Nu äre faktist bara tre veckor kvar till sportlov :O längtar, och sen äre ju bara två veckor efter det tills de är påsklov. Gud va ja längtar till påsken, den är så glad och rolig :) då måste vi ha påskris på skolan iaf :D

Men nu ska ja ta och rensa lite här på soptippen innan ja ser mitt kära one tree hill :) ciao!

I leaned on the wall and the wall leaned away

Var först på skolan som vilken annan dag som helst, är nog ganska ointressant så ja skriver inget om de:) Sen gick vi ner på stan och skulle äta semlor, men de blev inte semlor för ingen var sådär jättesugen på de och vi skulle hem och äta ganska så snart, så vi fikade lite annat istället :) mysigt var det i alla fall.

Nu sitter ja och väntar på mat, sen ska ja till dansen, är lite seg idag men de brukar ju bli roligt bara man är där, så de blir nog bra :) sen ska vi ju börja på djungeldansen idag också ;) Men först mat alltså, ciao!

image170
http://youtube.com/watch?v=D_RnBx4FhXw

Vet att ja är nörd, men de är bara för gulligt :)


All the things that I went through I thank God that I met you

Ny vecka. Men samma gamla vanliga liv ;) Klev upp och var inte alls sen utan hade massa tid över, så ja åt frukost låångsamt och sådär, och sen när ja ska packa så inser jag att hjälmen som ja ska ha är borta. Så de blev till att springa omkring hela morgonen och leta den, men ingen i familjen hade sett den så ja fick ta köttbullshjälmen, slänga på mej kläderna och springa till bussen.

På skolan var det svenska, ska göra en redovisning om nån myt. Jag Sussie Jesper och Camilla valde Herakles, mest för att sussie tycker att disneyherkules är så bra ;D Men vi gjorde ganska mycket i alla fall. Vi ska göra en powerpoint som vi är väldigt noggranna med ;p

Sen blev det lunch, fisk. Fisken som var idag är ätbar, men det som är ätbart är egentligen friteringen och såsen. Nu har dom för det första gjort om det så att de liksom rymmer två fiskar i en fritering. Dessutom hade dom bytt ut såsen :/ Så de blev ICA efteråt. Jag köpte en muffins också delade jag och Sussie på mazariner och kräm :)

På eftermiddan var det först teori och sen gick vi till balders och hade skriskor. Hehe, jag är ju såå bra på de ;) men de blev lite kallt, ja hade ju bomull på benen ;p (här är det meningen att man ska skratta, orkar inte förklara) Efter ett litet tag av fin isdans från min och Sussies sida fick vi åka hem i alla fall :)

Nu sitter ja och väntar på att tiden ska gå så ja får åka och dansa! Vi har tidig tid ikväll, ganska skönt så att man inte går och lägger sej så sent. Men ja och jennfan kanske stannar ett tag och dansar våran dans<3 Men innan de ska ja minnsan laga mat :O eller nej de ska ja inte, jag lagar ju inte mat, men ja ska laga lite makaroner och sen ska ja värma nånting till :) så ja halvlagar kan man kalla de ;) bättre än ingenting, men nu ska ja dricka upp min varma choklad innan den blir kall igen, ciao!

Troubles they don't last always

Helgen har gått fort som vanligt. Fredagen avslutades med en fika med flickorna på stan och sen åkte vi och tittade på när kerstin åkte i pausen på hockeyn ;) efter det så åkte ja hem och tänkte umgås med min familj, men mamma var inte hemma och pappa och fredrik satt och kollade på en film utan musik :O ja höll på å få panik för dom pratade nästan ingenting heller, så de va liksom mest bara tyst :S

På lördag morgon var det till att kliva upp tidigt för då var det barndans igen. Några nya barn, några gamla. Söta var dom i alla fall :) behövde bara torka snor en enda gång! ;)

Efter de åkte ja hem och duschade och åt lunch och sen blev de innebandy. Och jag och sussie fick som vanligt skämmas :p sen fick jag och elin skuss av sussie och hennes pappa till stan så att vi kunde gå och handla lite mat och annat grejs. Sen hoppade vi på bussen och åkte hem till elins mormor och morfars lägenhet. (dom är utomlands, fusk! så då var dom så snälla så att vi fick låna deras lägenhet :) ) Sen lagade elin mat åt oss, jag rörde i såsen ;D De blev faktist helt okej, förutom såsen som blev lite smörig, men de gick bra ändå :)

Sen kom dom andra också tittade vi på film och myste. Elin blev stylad av sussie så hon såg ut som berit ;D efter det så hade sussie tv-shops uppvisning på elins mormor och morfars träningsgrejs. Länge sen ja skratta så mkt :p

Idag har jag och la familia varit och hälsat på pappas moster som fyller 80 år imorgon De blev smörgåstårta och kaker och bullar och vanlig tårta :) Sen blev ja så mätt så ja somnade i fotöljen. Efter ett tag förflyttade jag mej till en soffa och låg där och sov i 3 timmar. Hoppas att ja kan sova ikväll i alla fall. Nu sitter ja och väntar på lite mat, även om ja inte är sådär jättehungrig efter allt fikande. Sen ska ja avnjuta ett one tee hill avsnitt, ciao!

image169

RSS 2.0