Dance is the hidden language of the soul

Idag har ja och frida och hennes bäbis varit på stan. Vi åkte buss, vilket Jacob tycker är mycket rolit :) sen gick vi omkring lite, provade en jättefin klänning på indiska som ja vill ha, tills på julafton :) men ja har ju redan köpt en, men får se, kanske byter den på nåt sätt :p sen satte vi oss och matade jacob, hehe, han spottade ut efter ett tag så de blev mat i hela jackan, men de fixade frida :) sen kom fridas mamma och hämtade jacob så vi fick gå själva, då skulle ja köpa mej en ögonskugga på hm, men hade dom den ja skulle ha? nej. så de blev en handkräm som är mkt bra och luktar mkt gott istället :)

nu sitter ja och väntar på att pappi ska komma hem med pizza så vi kan äta, sen ska ja packa packa packa hela kvällen. Bestämde mej för att åka iaf, läste i nåt horoskåp att en resa kunde vara bra, så ja litar väl på de ;) men nu längtar ja himmlans mycket tills på månda då de är dans igen! kan snart inte sitta still.. min dröm jusst nu : en alldeles eges jättestor danssal hemma, som ja skulle kunna dansa av mej i! å va ja vill ha de! Titta här, hur bra som helst!! nej nu ska jag, listgöraren själv, skriva på en liten packlista. later!

All I can breathe is your life

image78  
Borsta tänderna efter varje måltid - det minskar sötsuget!


There's a hole in my soul

Skönt å vara ledig, sova länge :) idag har ja varit med frida, först satt vi och gjorde ingenting, sen åkte vi in till stan. Köpte present till jossi :) ibland är vi ju för bra, också fick vi ju handla av snyggpojken på gallerix :p sen åkte vi hem, för ingen av oss hade nåra pengar..nu sitter ja och väntar på mat, men de skulle bli nåt äcklit, men som tur är så finns de ju glass :p sen ska ja se Desperate Housewives och efter de kanske Grey's Anatmoy :)

imorron ska ja börja packa iaf, orkar inte ikväll..ja vill följa med men ändå inte, de blev så mkt roligt som skulle hända nu i helgen så då ville ja ju vara hemma, men ja får se hur de blir..och sen imorron kväll blire nog bio :) kulikuli! men nu tror ja ja ska ta och städa lite :/ ciao!


image76

I've seen this room and I've walked this floor

Klev upp i gryningen..eller okej, klockan halv 8. Ja skulle ju åka till mormor och baka, så ja skulle åka med mamma när hon åkte till jobbet, så de blev en tidig morgon. Åkte dit iaf, fick frukost där, sen bakade vi och åt lunch och sen spelade ja spel med mattias och pernilla som också va där. Sen åkte ja till frisören...de blev väl som de blev (ja vill inte vara blond så ja kommer nog aldrig bli nöjd hur hon än gör med mitt hår..) sen hämtade pappa upp mej på vägen till fredriks träning också fick ja vara där i typ en timme..men a-laget hade träning också kunde ja ju prata med frida i telefonen, så ja klarade mej ganska bra iaf :) sen när ja kom hem kom frida hit, vi satt och försökte hitta gossipgirl avsnittet, men de gick som de gick..men sen hjälpte min lilla pappa oss så de blev bra tillslut :) väldans bra vare iaf, längtar tills nästa nu.

Imorron ska ja nog vara med frida, vet inte va vi ska hitta på, nåt kul blire nog. Och sen borde ja ju börja packa om ja inte vill ha packpanik på onsda, då ja inser att inget är tvättat :p men de är ingen panik än iaf..synd bara att ja typ inte har nåra pengar, de är ju inte så jättekul å åka till luleå och gå på stan utan pengar...menmen, ja överlever nog ska ni se :p bye!


image74

I'm running around but there's no place to hide

Den här dagen kommer jag nog inte komma ihåg om 10 år..har suttit i sängen hela dagen, igen..jag var iväg på dans typ vid 6, men vi fick ha salen uppe, den utan spegel, så vi kunde inte göra så mycket nytt på dansen, de är lite svårt när man inte ser hur helheten blir liksom. Sen på vägen hem insåg jag hur otroligt lata människor är, eller lata och lata, man är liksom praktisk av sej, tar alltid enklaste vägen. Jag skulle nämligen slänga gammla mjölkpaket och sånt i sånahär gröna återvinningsgrunker..och då äre ju två hål i dom, ett på varje sida liksom. Hålet närmast parkeringen var fullproppat, gick inte å få ner en kartong, så jag gick runt, kanske blev 5 steg sammanlagt, och där vara frittfram å slänga, inte en människa som hade orkat gå dit :p inte föränn jag kom och ja gjorde de ju bara för att ja va tvungen.

Imorron blir bakning hos mormor, hon ville baka med mej så självklart ställer ja upp :) de är ändå till min födelsedag så de är väl inte mer än rätt att ja hjälper till lite. Sen ska ja åka och färga min utväxt, äntligen! Efter det kanske ja följer med och hämtar fredrik på träningen så då får ja väl kolla lite på han ett tag också och sen efter de ska ja nog vara med frida :) <3 tror ja ska ta och ringa henne nu förresten :) och sen ska ja nog se gossipgirl eller nåt annat kul. Ciao!

Josefin, om du läser det här undrar jag om du tänker ha nån grejs när du fyller år, om inte, när kan man överraska dej? :)

Om min mamma som absolut ska läsa min blogg läser detta, så vill ja bara seja: Jag älskar dej mamma, tack för att du finns!<3

Jag vill gå på bio!

image73

It's hard to believe that there's nobody out there

Idag bestämde jag mej för att bara vara, ganska skönt faktist. Igår var helt galet jobbig, åkte in till stan vid halv 10 tränade och gjorde oss iordning (tuperade håret till en boll) till halv 12, åkte ut till birsta och dansade på bikbok. Sedan gick vi och åt lunch och satt halvdöda tills vi skulle dansa igen, och efter att vi hade dansat andra gången så gick jag och jennifer och satte oss på en bänk i två timmar och väntade på min pappa :) tur att jag inte var själv iaf, då hade ja nog somnat på bänken :p sen skussade vi jennifer till stan och så åkte vi hem i våran nya bil :) jag hoppade in i duschen och trasslade ut håret, det tog 40 minuter :s sen åt ja pankaker och sedan åkte vi på hockey. Jag somnade i bilen på vägen dit (a) och sen somnade ja på vägen hem också :p så när jag kom hem gick ja och la mej ganska på en gång :) idag vaknade jag av att det ringde vid 10, men ja hann inte svara..degade i sängen, satt lite vid datorn och sen vid 12 åt jag nudlar, sen har jag duschat och tittat på oc vilket ja nog ska fortsätta med nu tror jag :) bye!

image72

<3

Life is messy

Herregud! Imorse vare ganska lungt, fixade lite med loggboken och tog de lungt, sen efter lunchen så redovisade vi esvn..de gick väl okej iaf. Sen direkt ner till dansen, träning 2 timmar, ut till birsta i jennifers söta lilla bil, (hon körde som en galning för att hinna med grönljusen :p) in på bikbok, välja kläder vilket tog mycket lång tid, det var så svårt å hitta nåt som man kan dansa i, det mesta är så tajt..men till slut så. Sen tillbaka till dansen, tittade på när Jennifer tränade och satt med andra jennifer när hon åt. Sen åkte ja hem vid kvart i 9. Nu har ja ätit både mat och kladdkaka, tittat lite på desperate och nu ska ja snart sova. Måste ju vara utvilad imorron, prov i englska, sen utvärdera på esvn och sen barndans, extradans, dans, dans och extra dans..:) sen följer jennifer mej hem och sover här, vi kommer vara helt döda när vi kommer hit imorrron kväll :D sen upp på torsda, in till stan, träna, ut till birsta, dansa, äta, dansa. Tillbaka till dansen i stan, sitta i reseptionen och sen ska ja hem och sova lääänge, för på freda äre sovmorron, och inte en kort en, enda till 1 :) de ser ja fram emot. Men nu ska ja sova, bye!

Accept it and let it scream back at you

Idag kan man kalla för lugnet innan stormen. Igår va ja först på barndansen som alla andra lördagar, sen åkte ja ut till birsta och gick omkring där. Sen åkte ja hem också kom jennifer hit. Vi tittade på film (step up<3) och sen låg vi och pratade läääänge :) också pratade hon i telefon så ja somnade och sen somnade hon i telefonen också :p sen så idag så vaknade vi, åt frukost gick ner och lyssnade igenom danslåten, försökte gå igenom den men vi hade minneslucker så de gick väl sådär :p sen åt vi lite nudlar innan vi åkte in till stan. Där dansade vi, eller vi gick igenom danserna lite, men vi hann inte så mkt så vi satt mest och pratade. Men ja håller på å dö, vi satt och tänkte igenom när vi skulle hinna träna och massa sånt, och jusst nu är allt bara virrit..

Månda: Vanlig dans med Sara, dubbla pass, sen hinner vi öva en halvtimme till invigningen för bikbok.

Tisda: Prova kläder på bikbok och sen kanske extra träning

Onsda: Barndans, bikbokträning, vanliga dansen (balett och camilladans)

Torsda: Träna typ vid 9, åka ut till birsta, en "föreställning" vid 12 och sen äta och en till vid typ 2

Freda: VILA! :)

De är mitt lilla schema för den här veckan, plus skola då...så lovet kommer komma ganska bra sen :) längtar!

Jennifer, du betyder otroligt mycket!<3



Lite bilder :p

   
  


Crop circles in the carpet, sinking, feeling.

Fruktansvärt besviken. Inte ledsen, inte arg, inte irriterad, bersviken. Vad hände? Ärligt talat, ja förstår inte, men om de är så här de ska va så okej, men då äre inte mitt val, inte mitt fel. Jag är bara besviken.

Idag hade vi först engelska, då skrev vi klart våran sammanfattning om Romeo och Julia, och sen gick vi och åt lunch. Efter det hade vi datakunskap, ja fixade lite på mitt "spel" och sen så flamsade vi mest omkring :) mamma hämtade mej också åkte vi och beställde tid så ja kan färga min fula utväxt och sen hanlade vi lite grejer så vi kan göra paj ikväll. Åkte hem, gjorde nudlar, dom andra åkte på hockeyträning. Så jag hade ingenting speciellt att göra sådå såg ja greys anatomy :D bra! men nu ska ja se idol, bye!


I newer knew

Idag var faktist en ganska kul dag. Först åkte jag med mamma imorse, hon skulle till tandläkaren så ja fick gå därifrån. Sen gjorde ja engelskan, eller lite av den iaf, och sen kom elin och amanda så vi kunde göra vårat informationsblad till historian. Sen storsamling, och efter de lunch. Sen skulle vi ha redovisning på historian, och alla hade gjort jättekuliga redovisningar, de va dockteater och teatrar med dansnummer :p och massa kul, men våran grupp hade då fått Landskapslagarna. Vi hittade typ en halv sida fakta, och hur ska man kunna göra typ en teater om lagar? Jättetråkit faktist, för dom andras var så himmla roliga. Men sen åkte ja iaf ner till receptionen där ja satt mina tre timmar, städade lite där och sen läste ja en tidning och sen åkte ja hem. Nu har ja ätit och snart ska ja titta på inspelat desperate houswives och sen ska ja nog kolla på gossipgirl eller greys anatomy, kan inte bestämma mej :p sen ska ja sova min skönhetssömn och imorron blire engelska och data och sen ska ja nog vara med frida imorron kväll :) ciao!


I never knew that everything,
Was falling through.
That everyone I knew,
Was waiting on a cue,
To turn and run,
When all I needed was the truth.

I don't miss you anymore

Haha! Datakunskapsprov. Det var helt enkelt inte min starka sida..man var tvungen å ha alla rätt för att få g..ja kommer få ig helt enkelt. Och gudarsiminlåda va alla skrvde mycket :S alla sprang och hämtade extra papper helatiden, ja kände mej verkligen helt värdelös..

Sen tittade vi på när teatern redovisade, och nu kännde ja verkligen paniken inför när vi ska redovisa, hjälp! Deras var ju så himmlans bra..nej uscha vad pinsamt de kommer bli.

Nu ikväll har ja och min lilla frida varit på hockey :) länge sen vi var på nån match nu, men som sagt, premiär för oss ikväll :p det gick tyvärr inte så bra i själva hockeyn, men de gjorde väl inte oss så mkt :p sen har ja hunnit läsa klart engelska boken också, så nu känns de bara lagomt närvöst inför provet imorron, inte paniknärvös liksom..

Imorron kväll äre dans som alla andra onsdagar, längtar! Hoppas bara inte camilla är på sitt hårdaste humör, ja har för jobbig träningsverk för det..men de ska nog bli bra, först sätta lite steg till baletten (love the låt :) ) och sen dansa camilla dans, känns som att morrondagen kan bli helt okej iaf.

And all at once
The crowd begins to sing
Sometimes the hardest thing
And the right thing are the same

I did anything you told

The most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make for yourself.

Folk tror att dom känner varandra. Vem känner mej igentligen? På riktigt? Vad betyder känner igentligen? Veta vem man är, eller veta allt om en? Okej ja förstår att ja inte vet allt om alla som jag sejer att ja känner, men finns det nån jag vet allt om? Finns det nån som vet allt om mej, om inte, kommer det nånsin finnas nån sån? Måste man inte veta saker om folk för att kunna seja att man känner dom? Igentligen så kan man bestämma ganska mycket själv hur man vill se en annan människa. Om jag vill att någon ska vara tråkit, så blir den ju automatiskt de i mina ögon. Ibland känns allt så meningslöst. Varför ska man varenda dag vakna gå till skolan hem träna läxer sova..vart är meningen i de hela? De är då ja brukar göra längta-listor. De är en lista på saker ja längtar till, sånt som gör att ja orkar fortsätta framåt, orkar kliva upp, för varje morgon är ett litet steg närmare de ja längtar till..

Längta lista:

-Luleå på lovet
-Dansavslutningen
-Min födelsedag
-Julafton

Men jusst nu känns längtalistan väldigt tråkig, och det som är grejen är att jag har mer och mer börjat inse att allt ja längtar till är saker utan mening, och när dom är över så har inte mycket förändrats ändå...


Ikväll äre saradans, ska försöka vara lite mer seriös nu, måste ju faktist kunna den dansen också, även om den kanske inte är lika bra som camillas..men ja är så otroligt trött så helst skulle ja bara vilja vara hemma och sova, men så dum ska ja faktist inte vara. Men nu måste ja ju faktist snart börja öva till dataprovet, och sen måste ja läsa i boken också :/ Jag är trött.


Tired of being me

Trött. Kissnödig. Less. Besviken. Otroligt besviken.

Jag fick med mej mamma till birsta, men ja hade ju ändå inge pengar så de blev inget nytt..men de va roligt ändå. Har läst mer än 40 sidor, duktig har jag varit minsan :)  och sen har ja övat lite till provet också..fasst de gick inte så bra, men ja har iaf övat lite. Nu funderar ja på va ja ska göra av det lilla som är kvar på den här helgen, om jag ska titta på film, eller om jag ska titta på lite Sex and the city..eller om ja bara ska sitta här och stirra på datorn..först borde ja iaf gå på toaletten :p längtar tills på onsda nu! camilladans och så ska vi börja på baletten :) men ja längtar ändå inte tills på onsda för då äre redovisning på bilden :S men de ska nog gå bra, hoppas ja på..
nu äre iaf bara två veckor kvar till lovet :D då ska vi till luleå! :D inte fatt ja vet varför ja längtar så, men ja behöver resa bort lite känner ja, vill bara bort ett tag..och då kommer vi ju ha nybilen, men takfönster som ja kan sitta och titta ut ur :p så de blir nog myspysit :)
nej gud ja kan verkligen inte bestämma mej, film eller sex and the city? vet iaf att ja ska äta glass vilket fall som helst :p


nu har frida vare här och uppehållet mej i en halvtimme :)trevlit trevlit! så nu fåre nog bli lite sex and the sity, hinner nog inte med nån film :p men först som sagt var, toalett och hämta glass, ciao!

image60

People always leave.

Idag är min plan att läsa 40 sidor i engelskaboken och öva till datakunskapsprovet..för hoppningsvis hinner ja och mamma ut till birsta en snabbis också :) nu längtar ja tills på tisda iaf, då blir hockey med älsklingsfridan :D länge sen nu :) men nu måste ja fortsätta öva datagrejset :/ bye

image59

Waiting for you to come and save me

Sov länge idag :) hur skönt som helst! Sen gick jag upp och åt lite nudlar, de blev en lunch frukost liksom. Sen åkte jag in till stan med Jossi och Carro, gick omkring och tittade på allt jag inte kan köpa, hittade en jättebra "julaftonsklänning", men ja slår vad om att när jag får pengar så kommer den inte finnas kvar :/ sen gick vi och åt en chokladmuffins på donken och sen gick vi och hyrde film. Eller film och film, första säsongen av "Sex and the city" :) så de ska vi se ikväll, men först ska jossi komma hit och laga köttbullar och spagetti till sej och jag ska värma mat sen igår, och sen ska vi gå och möta carro :) men eftersom jag bara har roat mej idag så måste ja vara aktiv imorron. Ja MÅSTE läsa engelskan, har 100 sider kvar, som ja ska ha läst tills på onsda! :S och på tisda äre ju hockey och på månda är dans, så ja har bara imorron på mej :( kommer aldrig hinna, men nån får väl berätta vad som har hänt då (a) nu äre iaf bara en vecka kvar tills man får barnbidraget! mkt bra, för ja är verkligen pank nu :/ de är så tråkit, men så går de när man inte är så bra på å spara :p men nu tror ja jossi kommer, ciao!

How can we dance when our earth is turning

Så skönt imorgon att bara få sova ut! Försov mej i morse igen, det har börjat bli en vana..men ja hann iaf. På engelskan fick vi se film, Romea och Julia..trodde den skulle vara bra, men de va den inte. Slutet var väl sorglit, men pojkarna förstörde de lite. Dom apploderade, så de sorgliga förstördes liksom. Men de gjorde inte så mycket. Sen gick vi och åt, och efter det fixade vi lite med bildspelet jag Kerstin Frida och Stina. På eftermiddan hade vi datakunskap, jag gjorde klart mitt lilla spel, sen såg jag på gossipgirl och sen läste ja lite i engelskaboken. Sen fixade vi lite mer med bildspelet, nu är det äntligen klart, och sen så satte vi det sista i dansen och övade lite innan vi gick hem, hehe, dom fick nästan köra ut oss.. gick ner till stan och snålskussade med mamma hem, åt och åkte med på fredriks träning. Jag och pappa åkte och handlade och sen tillbaka till gärde. Efter det åkte vi hem och nu har ja tittat på idol och ätit glass :) imorron ska ja som sagt var sova ut, ledig från barndansen, och sen vet ja inte riktit vad som händer, ska vara med jossi och carro nåt :) kanske följer med kerstin och flickorna och lyssnar på stinas bror som typ skulle spela nåntans imorron, ja hängde inte riktit med på va kerstin sa :p men vi får väl se vad som händer, måste ju läsa engelskan också, och rätta den där intervjun och öva till datakunskapsprovet..men nu ska ja nog snart gå och lägga mej, är så fruktansvärt trött, adios!

image58


All of a sudden I'm the president of people with crappy lives

Vad är det med mej? Jag har aldrig varit såhär oseriös när de gäller skolan :s ja fattar ingenting, de är som att hjärnan är överfylld med massa annat, de är liksom fullt redan, ja måste radera innan ja kan fylla på nytt..seg dag vare idag iaf...först historia då vi fick en ny uppgift, ingen vila här inte. Också prata vi i grupper med lärarna om våra redovisningar, orkar inte gå in på vad dom sa..sen lunch, men de va inte god mat idag inte..idrott efter de, orientering. Jättekul när man inte kan springa, men som tur va så kunde martin inte heller springa så vi gick :) hehe, vi gick mest efter folk, så fort vi blev ensamma va vi helt borta :p tur iaf att martin hade lite aning om vart vi befann oss så vi gick inte vilse iaf :D sen åkte ja hem och har suttit här och försökt skriva nåt på historian, men ja fattar verkligen inte :s skönt iaf att de är dans ikväll, få hoppa av sej lite :) synd bara att vissa inte är lika roliga att träffa som andra..och synd att de är sara dans, kände verkligen för camilla dans ikväll, men de får vänta tills på onsda :) nu ska ja fortsätta med historian, tror ja ska gå och fråga min pappa om han vet nåt :p godbajs!

Vill se nu!

I believe that believing we survive, is what makes us survive.

Myshelg! :)Först igår så började de som vanlit med barndans, sen gick ja och frida på stan, vi mest bara gick, och så köpte ja en mössa och sen köpte vi chokladmuffins :) sen gick vi upp till dansen igen och hämtade mina saker och sen åkte vi hem. Sen va ja på fredriks hockey, och efter de så åkte ja hem och åt.  Efter de tillbaka till dansen. Vi gick igenom danserna och sen sminkade vi oss och fixa håret, hehe de sluta med att ja såg ut som mofasa :p sen tog vi jennifers lilla söta bil till mysak, dansade och sen fick ja och jennifes skuss till busshållplatsen. De va bara de att de blevde fel busshållplats, så vi fick gå en bit. De va faktist pinsamt när vi gick förbi en fest också stog dom på balkongen också kom vi gående med toktuperat hår och alldeles toksminkade..man hörde hur dom komenterade oss :p sen åkte vi iaf hem till jennifer, och sen åkte vi runt lite på hennes lilla moppe, hon visade mej matfors mitt i natten liksom :p sen åkte vi hem igen och så tittade vi på nån läskig film. Efter filmen satt vi och prata på och glömde bort tiden lite, så vi gick och la oss vid halv 6 (a) sen blev vi väckt typ 2 av hennes kompis som ringde. Vi knäckte oss klart, klev upp och gjorde nudelfrukost :D sen satt vi och pratade lite mer och sen kom min pappa och hämtade mej :) sen har ja inte gjort nånting, suttit och väntat på mat, men de går lite segt i min familj så den är fortfarande inte klar :/ men snart så, hoppas ja på iaf..sen ska ja nog se på greys anatomy coh kanske gossipgir :) bye!

Bara tre veckor kvar till lov! :)

I wanna, I wanna wake you

Extremt dålig dag idag, inte alls själva dagen, bara min dag liksom...Alltså dålig dag i mej..Hur länge kommer de här gå? Dessutom så skulle vi ju ha redovisning idag, och ja hade fruktansvärt ont i huvet, men så fick vi inte göra den, för vi hann inte så vi får göra de imorron bitti iställe :/ sen har ja suttit i reseptionen i tre timmar, hände verkligen ingenting idag..sen skulle vi ha extra träning, men vi hade inte rätt musik så de blev att vi mest pratade :p har inte ätit nån midda, men nu är ja inte så sugen faktist, så de får bli en macka..imorron blir ju som sagt redovisning, sen så hoppas ja på en slappdag, sen ska ja upp till farmor och farfar och träffa saga och jonathan :) kulit. Sen på lörda blir barndans, snabbis på stan, tillbaka till dansen, extra träning och sen på kvällen ska vi dansa på mysak :P:P hehe, men vi måste ju ta alla jobb vi får såhär i början liksom..men de ska ändå bli kul med en hel lörda med flickorna :) men nu ska ja se på gossipgirl, bye!

image55

Don't want to be alone tonight, on this planet they call earth

En helt okej dag idag, fick faktist ganska mycket gjort. Började med powerpoint grejen på historian, gjorde "starten" och sen gjorde jag min del. Sen hade vi lunch, segpankaka..ja brukar tycka de är gott, men idag var de ingen höjdare..sen gick ja och kerstin och gjorde oss iordning så vi kunde ta kort till bilspelet som vi ska redovisa på esv:n. Haha, lite svårt de va å se seriös ut när man såg ut som en fisk blandat med pudel :p och sen skulle vi klättra bland nåra buskar så vi kunde sitta på en stengrej, men de blev inge bra, vi fick grenar i ryggen och i örena och ögena och de blev kallt och gjorde ont :p sen så sminkade vi om oss lite, så vi såg lite galnare ut, hehe, treorna trodde att vi trodde att de va "utklädningsdagen"(a) sen gick vi iaf och fixade bilderna lite, eller proffsstina fixade :) sen skulle ja få skuss hem av mamma, hon sa att hon skulle komma vid kvart i fem. Sen ringer hon och sejer att hon kommer kvart över, men de är ju för sent för skolan stänger ju fem, så ja gick ner till sussie ett tag..sen kom hon inte föränn kvart i 6 :O åå va less ja va då, och hungrig. Också kommer man hem och vad håller pappa på med för mat? Jo, laxsoppa! :S:S blääää! va less ja blevde! men ja tror ja ska äta lite glass eller nåt sen :D så då får ja bli mätt på de :) frida kommer nog sen, då ska vi titta på greys anatomy och DH :) skojsit skojsit. Imorron äre engelska och esv, då ska vi nog försöka hinna klart med alla bilder och så :) sen äre barndans som vanligt, hem äta och tillbaka och långdansa...camilla sa att vi skulle förbereda oss på träningsverk, så de känns som att man måste vara ganska pigg imorron..men nu ska ja ta och fixa lite med historiegrejset, seeyoulateraligator!

image54

Don't know much about your life.
Don't know much about your world, but
Don't want to be alone tonight,
On this planet they call earth.

You don't know about my past, and
I don't have a future figured out.
And maybe this is going too fast.
And maybe it's not meant to last,

But what do you say to taking chances,
What do you say to jumping off the edge?
Never knowing if there's solid ground below
Or hand to hold, or hell to pay,
What do you say?


IKVÄLL! :)

None of us where angels and you know I love you

Började den här dagen och veckan med att försova mej, men ja hann med mej ganska bra ändå :) åkte till skolan och satt i soffan i typ en timme, sen fikade vi och sen gjorde jag (med mycket hjälp av jesper) början på min fördjupning i datagrejset..sen hade vi lunch, inge gott, eller ja vet inte för ja åt sallad och macka, men dom andra tyckte iaf inte att de va nå gott. Sen hade vi idrott, de va löpning så ja kunde ju inte vara med för ja kan ju inte springa med mina bajsknän..men ja och elin gick så de gick ju bra de också :) sen åkte ja till tandläkaren, där ja fick veta att ja inte hade nåra hål och att ja borstade tändrna mycket bra, och efter de fick ja åka hem. Nu har ja sutte här i typ 2 timmar, har inte mycket till liv inte..ska snart börja med maten innan ja ska till dansen, men ja tänkte att om ja väntar tills mamma kommer hem så kanske hon kan laga mat åt mej, ja är ju inte så road av kockande ja inte :p ciao!

image53

Såå fin..



Like I said, disappearances happen. Pain... goes phantom. Blood... stops running. People... people fade away. There's more I have to say. So much more. But... I've disappeared... 

Längtar till Greys!


RSS 2.0