111130

Har ont i huvudet. Känner mig som missplaserad vart jag än befinner mig. Men försöker gömma mig i julen. En massa jul, överallt. Ska julstäda och julpynta imorogn är min tanke. Och se någon julfilm. Sedan är det helg igen och då blir det jobb och jul och kul. Imorgon är det första december, då startar en av mina absoluta favoritmånader på hela året, önskar mig snö nu.

111127

Igår var en av de trevligaste, mysigaste och roligaste kvällarna jag har haft på länge. Det resulterade dock i en väldigt trött dag idag.. Men jobbet gick bra och äntligen är jag hemma för lite första advents mysande med familjen. Det blir glögg, ny bakade pepparkakor och lite julkalender från förr. Har ett litet pirr i magen.

111126

Redo att sova, beredd på lönehelg i birsta såhär strax innan jul. Har borstat tänderna extra noga så att jag kan le hela dagen imorgon och stretchat ryggen så att jag är böjbar i mitt säljande och nu även smörjt händerna ordentligt så alla mina onda småsår som jag fått för att huden är så torr att den spricker får lite hjälp på läknings-traven. Handkrämen luktar som på dagis, och när något luktar som på dagis får jag alltid en konstig känsla i magen. Som att jag verkligen önskar att jag var där igen bara för att kunna få vänta på att komma därifrån. Konstigt det där, att vilja vara på alla ställen där man inte är och när man kommer dit man tror man vill så inser man att det var inte alls där man ville vara. Nu vill jag i alla fall sova, det är jag nästan säker på, så slår på sovmusik och släcker ner.

OM VI HÖRDE HJÄRTAT SLÅ

Jonathan Johansson – Under sjukhusen

111115

Min dator har lagt ner verksamheten, eller åtminstonde skärmen, så nu sitter jag vid pappadatan. Känns ovant att sitta med ett tangentbord och på en stol. Kanske är lite nyttigt ändå. Lite förändring sådär. Idag ska det jobbas, imorgon och på torsdag och på fredag också. Sen väntar en ledig helg. Känner att jag verkligen behöver snö nu, kom kom vita små flingor.

111112

Sitter i sängen med blött hår och funderar på vad jag ska  äta för frukost. Kommer som vanligt inte att komma på något jag är nöjd med också slutar det med en macka. Förbereder mig för en långlördag i birsta, och har en känsla i magen av att idag blir det mycket folk. Så man måste vara redo. Imorgon kommer Idol, så då måste man vara extra redo. Känner mig mest frusen och trött. Men det ska nog vända. Nu blir det jakt i kylskået.

111110

Har suttit på altanen i solen och läst. Det var småkallt om näsan men mysigt ändå. Jag har träningsvärk som skär i benen på mig och jag kan inte göra snabba rörelser. Nu har jag bäddat ner mig igen, leker kväll på dagen och lyssnar på Beethoven och tänker på en dag om många år då allt kanske är annorlunda. Men först ska det gå många många dagar så att jag inte märker skillnaden så väl. Nu ska jag dricka vatten.

111109

Idag har jag först sett film och sedan varit på dansföreställning och det har resulterat i en massa funderande. Vad blir vi om allt som varit, allt vi hört, allt vi sett, allt vi vet försvinner? Vad är vi utan allt vi fått. Och vad skulle hända då? Vad skulle hända om man kunde radera vissa händelser? Och samtidigt som jag blir så stressad att komma ihåg allt jag någonsin fått veta blir jag rädd för att jag kanske inte egentligen önskar veta allt jag vet. Hur mycket är det egentligen som påverkar mig. Och vad vill jag egentligen? Om jag aldrig slutar fråga mig själv varför så får jag tillslut inget svar.

Men det har inte bara varit en dag då jag funderat på detta, jag har även varit och fikat med min mamma och moster vilket gjorde det hela lite trevligare. Och dansen var väldigt bra. Och nu är det något på mitt rum som luktar, och jag vet inte vad det är. Jag vet inte heller om jag tycker det luktar gott eller äckligt. Också är det fullmåne inatt, så jag förbereder mig på vaka.

111107

Är så väldigt trött. Och less. Och irriterad. Och förvirrad. Allt såntdär jag inte vill vara. Så jag ska vända det på vägen till jobbet, ska läsa min bok och tänka att om mindre än tre veckor börjar julen och snart kommer det förhoppningsvis snö och snart blir nog allt bra igen. Snart bara snart.

THIS IS WHEN I NEED YOU

The National – Mr. November

RSS 2.0