110623

Om ett halvår är det kvällen före julafton nu. Jag kommer vara 20 år, jag kommer förmodligen vara mitt i en fullbokad jobbperiod och jag kommer att vilja somna fort så att jag får vakna på julaftons morgon. I övrigt har jag inte en aning om hur det ser ut om ett halvår. Inte det minstaste. Och när jag tänker så så pirrar det först i magen och sedan får jag en oros-klump. Också tänker jag istället att ikväll är det kvällen innan midsommarafton och jag är äntligen ledig några dagar. Och nu ska jag äntligen få sova.

110621

The National – Gospel


WANDER ALONG TOGETHER BY THE EDGE OF THE RIVER

Yo La Tengo – By Two’s

KOM BERÄTTA FÖR OSS HUR MAN GÅR ÖVER MARKEN MED EN RAK RYGG ÖPPNA SÅR




110614

Baby, come over, I need entertaining
I had a stilted, pretending day
Lay me down and say something pretty
Lay me back down where I wanted to stay
Just say something perfect, something I can steal
Say, look at me
Baby, we'll be fine
All we've gotta do is be brave and be kind

DO YOU REALLY THINK YOU'RE IN CONTROL


110613

Min sista lediga dag på ett tag, och det bara rasar regn. Det kan man ju tro är något jag är irriterad över, men så är inte fallet. Jag är glad att jag efter all denna sol får en sånn här dag, då jag kan sitta i min säng med tända ljus och lyssna på regnet. Det enda som är lite jobbigt är att jag senare måste ge mig ut i det hela då jag ska på skolavslutning. Men det är en smäll jag får ta.

100608

Det är som så himla konstigt allt det här. Det känns så nyss och ändå så länge sen och plötsligt är vi liksom gamla och vuxna och det finns en massa förväntningar. Men ikväll så tänker jag gräva ner mig i min säng, tänka att jag är den enda som finns och att jag får göra precis som jag vill och inget annat spelar roll.

Grattis alla fina skvaderstudenter, nu är ni också med i vuxenvärlden.

I'M SORRY I MISSED YOU I HAD A SECRET MEETING IN THE BASEMENT OF MY BRAIN



110607

Är förkyld. Igen. Uppsvälld hals och en näsa som nyser. På helt fel årstid.
Vill hitta en bra balans mellan vitt och smutsigt, mellan nytt och gammalt, som att ingenting finns men att det som ändå gör det svävar ovanpå. Vill leva i lite vakum. En stund sådär.

LUFTEN ÄR REN

Nu är det sommar igen och allt som hör därtill.
Sova med öppet fönster, klia på myggbett, andas lukt av gräs.
Och som vanligt får jag en fånigt lycklig känsla i magen, och så länge jag inte försöker fundera på den så känns det bara lyckligt.

RSS 2.0