111227

Jul jul fina jul. Julafton var bra, på alla sätt och vis. På juldagsmorgon tvingade jag upp mina kusiner min moster och mor för att åka på julotta. Sedan åkte vi hem och drack varm choklad och tittade på film. Mitt på dagen kom Kerstin min kära med bussen från stockholm och eftermiddagen och kvällen blev bra. Mycket bra. Igår var det jobb och idag ska hela familjen upp till Liden och farmor och farfar, där kusiner och faster med man befinner sig. Tror det blir en bra dag det här med.

111223

But I like to keep some things to myself
I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn

And I've been a fool and I've been blind
I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way
I'm always dragging that horse around
And our love is pastured such a mournful sound
Tonight I'm gonna bury that horse in the ground
So I like to keep my issues drawn
But it's always darkest before the dawn

111219

Har haft en otroligt fin helg på många många sätt. Nu väntar en lång men rolig vecka och sedan är det äntligen julafton. Och sedan kommer Kerstin hit. Känner mig uppgivet handlöst lycklig över alla fina människor som finns runtomkring mig.

111217


111211

Har varit en bra helg. Mycket jobb, lite mys. Startade dagen med öppning, sen blev det glögg och julpyssel med kusiner, moster, mormor och morfar. Nu har jag bäddat ner mig och funderar på om jag ska ge mig på en film eller om jag bara ska stänga mina blå och vila lite. Förbereda mig för en vecka med mycket innehåll, och nästan bara roligt sådant. Känner mig nästan pirrig i magen inför den. Härlig känsla.

111209

Ikväll har jag ingen julkänsla alls. Ingen alls. Skulle kunna vara stressad över detta men är inte det heller.

Taken By Trees – Tell Me
Chad VanGaalen – Molten Light
Damien Rice – Accidental Babies


111206

Nu känns det som jul på riktigt, kom lite snö igår och den ligger kvar och det verkar den ska få göra framöver också om vi har tur. Har dagen till ära på mig min nya julblus och ska snart åka till jobbet. Laddar upp inför en kaosartad kväll. Känner mig slutkörd redan innan jag börjat. Men det går säkert fint. Som sagt var, jag har ju trots allt en julblus! Dags att packa.

111203


RSS 2.0