JAG SER DET INTE SÅ

Jag har funderat ikväll. Som alla andra kvällar. En fundering har varit svår. Om jag skulle välja en enda låt som skulle vara den enda jag fick lyssna på i resten av mitt liv, vilken skulle jag välja? Jag vet inte, så hoppas att jag inte måste göra det valet imorgon. Har andra val att göra. Så därför ska jag sova nu, så jag orkar tänka klart.


Det är kyligt här i natt när stockholm kysser mig på kinden.


SOMMAR

Jag har inte pluggat idag. Illa. Jag har legat ute hela förmiddagen. Det kändes bättre, för stunden. Nu har jag nått sorts av bett, brända skinkor, dåligt samvete och massa kvar att skriva på min utredning. Jag måste dessutom ut till birsta och köpa ett lakan till pyntningen av treornas studentvagn och sen så ska vi till mormor och morfar ikväll på morsdagsfika..trevlig tjej får ta med sig sin dator dit för att skriva klart utredningen där. Men man vet aldrig hur många soldagar det blir på ett år så de gäller att passa på.

I KNOW I'LL SEE YOUR FACE AGAIN

Härlig dag igen. Lunchade på stan i solen, sen vandrade vi lite, kerstin shoppar på och jag stirrar på galgarna. Sen satte vi oss på barista (ute igen eftersom vädret var så trevligt) och pluggade på lite om sekterna. Efter det kom min mamma och vi åt kebab innan vi åkte och firade Katrin. Spelade spel med henne och mina kusiner och sen blev de gofika (gud så ja har ätit idag, skulle behövas en liten springtur men sent nu kanske..)

Åkte in till sussie igen efter det och gick en liten promenad med henne innan jag tog bussen hem. Det är mysigt att åka buss tycker jag. Ibland i alla fall, när man har tid och man kan lyssna på musik. Dock luktade min buss illa. Too bad.

Nu ligger jag i sängen, jag har lite ont i huvudet och borde sova. Men de gör jag inte, som vanligt. Ont i magen också.

OH HAPPY DAY

Agda i farten, men kolla vädret som spås dyka upp i helgen! Hallelujah!


YOU COULD BE HAPPY I HOPE YOU ARE

Bland det fulaste som finns är väl ändå då man skrattar högt för sig själv? När man är helt ensam. Jag har gjort det tre gånger ikväll. Varsågod att anteckna.

Sussie och Kerstin kom till slut hit. Med chips och choklad. Vi hade mysigt, men vi var som vanligt väldigt trötta och det resulterar i många roliga samtal och ännu fler skratt (dock är dessa inte lika fula som dom man skrattar helt ensam, så dom väldigt mycket mer okej).

Imorgon är det bara storsamling (sånt som man har på skvadern men ingen annan stanns..) och mentors då vi ska planera inför studentvagnpyntandet. Det är enda anledningen till varför jag går dit imorgon, för i övrigt har vi eget arbete..Sen på kvällen ska vi till min moster, hon fyller år, grattis i förskott! Nu är det godnatt.



I wanna hear what you have to say about me

FATE ALWAYS LOSES HOPE

Heldag på stan idag efter en liten svenskasamling och en timme av tomt stirrande på en dataskärm. Sneglade på mösspåtagningen innan vi gick på uppdrag, det slutade med att vi hamnade på donken för våra magar blev tomma. Jag och kerstin bråkade lite om maten som vi delade på, men sen så kom vi överrens och blev mätta och belåtna ;)

Nu ligger jag i min säng med datorn på magen och ska snart ta och ringa susanna min vän, hon sa att hon ville komma till mej och titta på fotboll men hon har inte hört av sig mer så vet inte hur de slutar. Min katt är lite speciell, nästan lika speciell som jag. Jag är speciell eftersom jag gillar att ha mat i sängen, för jag är för lat för att lägga den någon annanstans. Så nu ligger här ett melonskal bredvid mej. Leo som är ganska så hungrig just nu skulle ge sig på ett försöka att äta av detta melonskal, det var en rolig upplevelse att se, de såg ganska slajmigt ut..Nej nu ringer jag sussie och kerstin.

PS

Min katt snarkar..

FALLING APART IN PARTS



Ikväll blev det fika med höger och vänster hand. Tack för att ni finns där och plockar ihop mej så gott de går.


BY THE WAY

Hände en komisk sak idag då jag och susanna var på ICA och köpte salladen till lunchen. Vi står där i kön och jag står och sjunger med i en låt, lite i våran egna värld. Så blir de våran tur att betala och precis samtidigt kommer det en gubbe från höger och ställer sig bakom oss i kön. I samma stund kommer en tant bakom mig och ska också ställa sig, jag blir liksom inklämd mellan hennes vagn och mannens varukorg och ursäktar mig och småtränger mig ut ur kön för att gå ut medan sussie betalar. Men då! Kvinnan bakom mig kör vagnen ännu närmare och börjar peta mig i ryggen, så jag vänder mig om och kollar frågande på henne, tänkte ifall hon behövde hjälp med något eller så. När jag tittar på henne ger hon mig en menande blick som sa "Jag står också i kö, tro inte att du kan smita före inte!" Hade det varit Agda (den 80 åriga tanten i mig som då och då kommer fram) som varit i affären så hade jag fräst och skrikit på kvinnan men jag behärskade mig. Grattis till mej..

LOVE IS WATCHING SOMEONE DIE

Sitter på susannas balkong efter salladslunch i solen. Det är meningen att vi ska läsa på om sekter, men jag är inte lika duktig som min vän, hon läser för fullt, men ja får så ont i huvudet av att kisa hela tiden, de är nästan omöjligt att läsa något på datorn när de är så ljust..Så jag får läsa om sekter någon annan dag, det hinns med.

Älskar susannas balkong, den är mys, sol musik och sommarkänsla. Och nu är de inte långt kvar till lov, så livet leker, eller?...

IT'S BEEN A LONG TIME NOW SINCE I'VE SEEN YOU SMILE


ATT DINA ORD I NATTEN ÄR DE ENDA SOM NÅR IN

Sista mattekvällen innan provet är slut, skön känsla, förutom nervositeten som ligger i min mage och gror..Ska snart sova nu så ja är "pigg" imorgon. Sen hoppas ja på likadant väder som idag så vi kan bege oss till sussie och hennse balkong och plugga på till sektseminariet nästa vecka. Godnatt




PLAYING WITH THE THOUGHT OF LEAVING

Har varit hos tandläkaren. Jag måste borsta bättre..men ja hade inga hål så de var ju ett plus. Nu är de meningen att jag ska plugga hemifrån, men de har inte blivit så riktigt än. Borde kolla igenom svenska uppgiften, snart...Sen så ska jag in till stan i alla fall och gå upp till skolan med Susanna, måste kolla upp några mattetal..och sen blir de matte hos henne hela eftermiddagen, så kul så. Antagligen blir det en kväll där också, provet är ju imorgon bitti så nu är de sista rushen sen behöver ja förhoppningsvis aldrig mer tänka på matte.. Inte på några år åt minstonde. Nu blir det svenska och te.

DU ÄR SVÅR ATT LEVA UTAN JAG ÄR SVÅR ATT LEVA MED

Vi gick långt här du och jag
kanske så långt vi kunde gå
kanske fanns ingen ärlig chans för oss
men jag ser det inte så
 -Lars Winnerbäck

AWAY AWAY

Ta mig någonstans..







[hannaojohn]

ATT TA FARVÄL OCH GÅ

Sol sol sol sol! Love it! Jag har legat ute i gräset flera timmar nu och de kan ju låta som att de var en av livets bästa studnder det här..men nej. För med mej hade jag mattebok och miniräknare. Jag är lost...Kul med prov på tisdag, som jag längtar. Men susanna kommer hit ikväll i alla fall så ska vi försöka att klura lite, får se hur de går. Sen kanske vi tar nån promenad också, de är ju trots allt sånt väder, synd att slösa bort menar jag. Nu ska ja snart fortsätta med matten lite, eller så kanske jag tar ett bad, hm, undra va de blir?

Jag for hit utan svar Bortom mur och bortom ljus Jag gör det till min tur...

EN DAG I MAJ

Har varit ute med lånehundar på solig promenad, härligt vill jag lova. Och dagen tillbringades i birsta, blev jeans till bror och leggings och linne till mej. Sen så blev de paj till lunch också. Skulle vilja åka båt ikväll, men jag har ingen sådan, så de blir nog inge av med det..men får göra nått annat mysigt istället.

En dag i maj då allt annat känns långt borta..

CAUSE THERE'S A HOLE WHERE YOUR SOUL SHOULD BE

Nu har jag pluggat hela dagen. Och ätit glass och druckit kaffe kaffe kaffe. Nu blir de snart grillat och sen kommer mina kusiner med moster, huset är fyllt av luleåbor (det ingår även hundar) så huset fullt. Det är trevligt. Sen ikväll blir de en sväng till Susanna också. Mysigt.

FOR NOW

Några minuter kvar nu, sen fortsätter jag och Suellen med vårat strikta matteshema. Vi lyckades igår, så vi ska nog lyckas idag också. Jag har med mig en drickyogurth idag. (Det var jennifers, men jag har fått den lyckost mej) också har jag en juice här sen igår, så jag är ganska glad. Godmorgon.


SUDDENLY

Förändring, sen tillbaka igen, också igen. Va?

I WAS BORN LUCKY ME


Haft sista träningen innan föreställningarna till helgen. Ont i kroppen. Och nu sitter jag och förundras över färgsprakandet på tv (eurovison), det är ett skämt. Men trevligt ändå. Ska snart sova, imorgon är det matte och naturkunskap. Och sol förhoppningsvis. Alla är vi människor. alla är vi olika. Speciell.



IDAG

Sovmorgon imorgon. Religionsprov imorgon. Träning imorgon. Imorgon är en annan dag, men imorgon kommer idag att vara igår och imorgon vara idag. Undra vad som hänt idag då? Godnatt.

HALLELUJAH



You say I took the name in vain Well I don't even know the name But if I did, well really, what's it to you
There's a blaze of light in every word It doesn't matter which you heard
The holy or the broken Hallelujah
 I did my best, it wasn't much I couldn't feel, so I tried to touch I've told the truth I didn't come to fool you
 And even though It all went wrong I'll stand before the Lord of Song
With nothing on my tongue but Hallelujah


- Susanna and the Magical Orchestra

HELA MITT LIV HAR JAG VÄNTAT PÅ LIVET

Idag har det varit en lång dag. Jag har tagit en spruta. Jag har försökt plugga matte. Jag har köpt choklad. Jag har tittat på doktor Åsa och lär mig mer om hår. Jag har skrivit ett litet arbete om effekt. Jag har misslyckats med en milkshake. Jag har pluggat religion. Jag har lyssnat på musik. Nu ska jag bädda om och jag ska bada och jag ska se på nått trevligt program eller en mysig film. Sen ska jag sova.


På skvadern kan man sitta på bordet då man pluggar...


..och hemma ligger jag i sängen, det går snabbare när man ska powernapa då.

TONIGHT

När ingenting går som jag vill så stänger jag av. Det har jag gjort lite nu, de är lite för mycket på en och samma gång.

Imorgon ska jag ta spruta. Blä.

JAG VILL HA ALLTING


Längtar efter dagar som denna, stunder som dessa...

FÅGELKVITTER

Tack Parken. Grattis Stephanie. Godnatt världen.

(ont i fötterna, ont i ryggen och ont i halsen...)

I REMEMBER IT WELL



Remember it well - Damien Rice

NOT WITHOUT YOU

Har haft en av de absolut bästa kvällarna på länge ikväll.

DET ÄR MITT EGET FEL

Idag har jag först vaknat och haft jätte ont i axeln, de känns som att de är nått som är på väg att hoppa ur led eller liknande, kunde inte torka mej riktigt när jag duschat så gick omkring halvblöt och sen kunde ja inte bädda ordenligt heller. Och nu gör de ont när jag rör vid nyckelbenet, jätteont. Jag är lite rädd. Jag satte mig iaf ute i solen ett tag innan Kerstin och Susanna kom hit, plugga redovisning var vårat mål. Vi gjorde de också, även om vi inte är så snabba, men de blev klart. Sen hann vi avverka några andra viktiga samtalsämnen också, och Susanna fick en uppenbarelse lagom tills dom skulle hem så hon var inte på sitt vanliga hummör när hon åkte. Haha. Trevligt var det iaf att ha dom här en stund. Nu sitter jag och skriver både NK-hemprov och Infomativt tal samtigit. Jag är kissnödig också, men det gör så ont i nyckelbenet om jag ska resa mig ur sängen så jag håller mej ett tag till...

Det är mitt eget fel
Vad som än hände med mitt hjärta
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

THE NIGHT


JAG HAR SAKNAT DITT SKRATT JAG HAR SAKNAT DITT HÅR

Tid har förlöpt
Dagar har gått
Månen har vandrat sin väg genom vitt och svart och grått

Jag har saknat ditt skratt
Jag har saknat ditt hår
Jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går

Det har tidvis gått bra
Tidvis har skakandet lagt sig
Ibland har jag vaknat på morgonen och gjort det jag ska

Men jag har saknat din hand
Har saknat din röst
Ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst

Somliga dar
Tar jag in vad jag hör
Det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör

Det är ibland som förut
Ibland har jag känt att jag duger
Jag har hämtat och samlat ihop nog med kraft att gå ut

Jag ser dig fortsätta nu
Med varsamma kliv
Jag ser hur dina drömmar sakta lossnar från mitt liv

Jag har saknat en vän
Jag har varit på krogar och barer
Det har hänt att jag ljugit och sagt att jag måste gå hem

Jag har saknat din röst
Nu har du en ny
Ännu okända nätter ruvar i väntan på att gry

I MISS YOU MORE THAN I SHOULD

Sol och barndans. Det är min dag hittills. Också lite informativt tal och naturkunskap. Det är solen som räddar allt. Det är som sommar, jag sitter ute i bikini och det är skönt. Ska en sväng med mamma till birsta snart, ska leda skor, får se om jag hittar några i min prisklass som jag vill införskaffa..Nu vill jag ha sommarlov tack.

RSS 2.0