110429

Idag är en dag med spänning i luften, förväntningar, längtan, ja nästan som julafton. Och som dagen D. Och som en dag som jag nog kommer att komma ihåg ett tag.

AS FOR ME, I AM A WATERCOLOR, I WASH OFF



JAG KAN FÅ DIG NÄR DU VILL

Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )

110425

Weep for yourself, my man
You'll never be what is in your heart
Weep little lion man
You're not as brave as you were at the start

ATT REGNET ALLTID FALLER I TID OCH EVIGHET

Jag vet inte varför men av någon anledning så längtar jag hela vintern efter regn. När allt är blött och det droppar i pölarna och smattrar på taken och luktar sådär som bara regn gör. Ikväll regnade det och det bara kom som ett lugn. Och inatt tänker jag sova med fönstret öppet.

110417

Det är en fågel som kvittrar utanför mitt fönster.

110417

A Dance For One. from LOVER® on Vimeo.


DON'T LOOK DOWN OR BACK

Tunng – Don't Look Down Or Back

110413

Molina And Johnson – 34 Blues

110412

Who cares in a hundred years from now.
Who'll remember all the players.
Who'll remember all the clowns.

SORRY TO BE HEAVY

Stars – Personal

110410

Ikväll saknar jag en massa, jag saknar förra våren, och jag saknar Kerstin och jag saknar klassen. Gud vad jag saknar min fina klass! Önskar så väldigt väldigt att jag skulle få kliva upp tidigt imorgonbitti, masa mig iväg till skolan och mötas av alla de fina. Jag saknar hur allt bara var anorlunda jämfört med nu.

Ikväll är jag trött på mig själv och min lathet, att jag fortfarande inte tagit mig ur jeansen fastän jag inget hellre vill än att få av mig dom, slippa ha dom klistrade som korvskinn runt benen. Men jag är som så lat, eller ska man snarare kalla det apatisk, att jag inte orkar. Det bara blir inte av. På samma sätt som jag fortfarande inte börjat se den film jag längtat hela dagen efter att få komma hem och krypa ner under täcket för att se.

Ikväll vill jag resa. Bort och långt och helst tåg och med en bra spellista. Själv eller med någon, någon bra som skulle bara sitta där brevid mig tyst, kanske med en egen bra spellista, och bara vara och finnas. Och sen bara bort bort och nytt.

Ikväll tror jag inte att jag vet vad jag vill.

110405

Melissa Horn – Hur ska det gå

RSS 2.0