I just want to look at you oh all day

Kom hem från lögdö idag :) de var ganska kul där, iaf på kvällen, men lite långtråkit, det hände inte så mkt liksom. Kändes som att vi hade varit där i en vecka. Är jättetrött nu, sov typ ingenting i natt, 4 timmar kanske..Så ja måste gå och lägga mej tidit ikväll för imorron blire en stressa dag. Först ska ja in till stan, inföskaffa nätstrumbyxer och vanliga nylonstrumpyxer till dansen, sen ska vi köpa present till saga och jonatan, och så vare nå mer som ja redan glömt. Sen hem och äta och göra mej klar, kommer nog ta ett tag med scensminkningen som vi ska ha, känner på mej att de kommer gå bajs, sen ska ja och carro till sandra för vi fick nämligen reda på nyss att vi ska köra en till dans imorron kväll som vi inte har kört på ett helt år, ja kommer inte ihåg nånting :S men som tur är har sandra bra minne så då ska vi åka till henne och gå igenom den för vi skulle bara ha typ 10 minuter imorron kväll när vi kommer till skönsberg. Aja, sen äre iaf dans och sen hem och sova. Kommer nog vara lika trött imorron känner ja :p Men nu måste ja ju hitta kläder till den andra dansen, det är Beep med Pussycat dolls, så vi ska se ut som dom i kamoflagefärger, och ja hittar inte mitt linne som ja hade sist vi körde den så nu blire till å leta...precis de man vill ägna sin fredaskväll åt. Nej nu blev de lite jobbit här tkr ja, lite tråkit att hela lördan är borta redan liksom, får se fram emot sönda, då ska ja göra vad ja vill :) men ja vet inte vad de blir än :D nej nu ska ja ta och försöka komma ihåg nånting av dansen över huvudtaget, och sen måste ja leta kläder som sagt var. Goodbye 


Horoskop för dagen:

En härlig stämning präglar dagen och det är i de små initiativen du finner mest glädje. Har du barn får du också energi i samvaron med dem. En fin eftermiddag och härlig helg står framför dig

.
Ja de var väl en härlig stämning där i köket när ja moppade, inte vet jag, men nåra barn har ja iaf inte och eftermiddagen var väl inte så speciellt fin. Får väl hoppas på att de där med härlig helg stämmer iaf :)

image24
De här i kamoflagefärg, hehe, de har ja ju liggandes överallt :p

Kiss the world with fingers crossed

Idag var en hlet okej dag. Började morronen med att kolla igenom idrottsgrejset på skvadern, sen fick vi gå till bilden och de var ju lite kul för då skulle vi måla av varandra utan att titta på papperet :p det blev många fina teckningar :D sen gick vi till musiken och de var ju och roligt, vi fick först sjunga nån liten afrikanssång typ och sen blev de nå danssteg till. Sen spelade jag och nåra till nåra trummer som va där till :) sen gick vi lite fel :p vi trodde att vi skulle till teatergrejset typ, men vi skulle ha städgenomgång så vi satt på fel ställe i 20 min :p men sen kom vi rätt och då hade magnus genomgång på moppar och dammvippor och sånt :p Efter de vare lunch, inte så gott idag tyvärr, men ja är ju ingen laxlover ja inte:) men de gick å äta ändå för ja var så himmla hungrig. Sen fick vi lyssna på rektorn ett tag, han har en mycket sövande röst, så ja va nära å somna (a) sen gick vi ner till teatergrejen iaf och de va ju lite roligt där också, och sen fick vi gå hem :) som sagt var helt okej dag, hoppas de blir roligt imorron också :) måste packa sen, men de är ju lite jobbit å packa när ja inte vet om ja ska sova där eller om ja ska packa med danskläder, de blir lite mkt packning om ja ska packa allt. Men ja ska ringa annakarin sen och höra hur de blir. Men först måste ja gå och laga mat till mej och min kära lilla lillebror, de blir köttbullar och spagetti, jag är en riktigt påhittig flicka känner ja :p Ciao!


image23

Mitt horoskop för dagen

En del stress präglar hemlivet men din partner hjälper till så gott han eller hon kan. Mycket idag handlar om att kunna delegera så vitt möjligt. En inflytelserik person är värd att lyssna till.

Okej, fortfarande så har ja ju ingen partner, och "delegera så vitt som möjligt" förstår ja inte ens va de betyder :p


I'm right there if you get lonely

Ännu en dag i hamsterhjulet. Men de känns bättre, inte lika stelt idag :) Vi började med datorkunskap, och jag och ann, pluggisar som vi är :p märkte inte ens när dom andra gick för vi var så inne i arbetet :p sen kom frida efter lunchen och hälsade på för dom hade slutat tidigt, men sen fick vi också sluta tidigt så då gick vi hem till ann och tittade på hennes superfina lägenhet, jag vill också flytta hemifrån! fasst ja vill inte bo ensamt, hemskt på nätterna :s nej de är ja alldels för mörkrädd för. Sen gick iallefall ja och frida ner för backen och till bussen, åkte hem, trillade ur bussen och gick hem. Satt framför datorn ett tag och fixade lite låtar till dansen och sen åt jag en mycket snabb middag. Sedan skyndade ja ner till carro, som tur va fick ja skuss av min snällmamma, och sen åkte vi till stan. Det gick lite bättre på dansen idag, dom tjatade inte lika mkt på va vi ska äta, men däremot på våra ansiktsuttryck och blablabla. Men ja ska ta och skärpa till mej ordentligt tills på lördag, kanske att vi skulle träna på torsda kväll, synd ifall de är så för då missar ja ju lägret på lögdö, men ja måste nog tyvärr låta dansen gå före för annars kommer ja skämma ut mej mer än vanligt på lördag. Så om ni vill se nån göra bort sig i högklackat som far upp och ner på en stol så äre bara att komma till skönsbergsfolketshus på lördag, invigning 18.00 men jag som gör bort mej börjar inte föränn 19.10..tyvärr kostar det 100 kr inträde, men de kan det nästa vara värt om man vill ha sej ett riktit gott skratt :p och sen kan man ju titta på dom andra flickorna, som kan dansa, och inte kommer att trilla hela tiden :) Men nu känner jag bara att det är aldeles för långt till lördag, så ja kommer hinna tappa mitt dansansikte tills dess om vi inte får träna nåt mer, så ja hoppas på en extra träning nånting nu i veckan. Annars så kan man ju hoppas på en icke så nykter publik (lite för mkt å hoppas på tror ja tyvärr) som inte märker varken mitt icke befintliga ansiktsuttryck eller mina snubblanden :p nej nu ska ja inte sitta här och klaga så mycket mer, mitt liv rullar på, det går ju inte direkt att stoppa, och ja får väl bara rulla på. Godbaj

                                                 
Bilder från Chicago

Hoping for the best, but expecting the worst

Ny dag, nytt regn..nu är det höst, utan tvekan, sorglit men samtidit lite mysit när de regnar, men mest tråkit. Idag blire först skolan, de var ju kanske inte så förvånande, sen ikväll äre dansen, så idag måste ja äta väldigt nyttit som camilla tjatat om..Sen lär de ju bli massa chicago, hoppas dom har högklackade skor å låna ut idag så ja hinner öva nåt med dom innan lörda :S annars kommer de inte gå så bra tror ja :p men ja längtar så ja får träffa flickorna igen :) men ser ni, nu har hamsterhjulet startat, idag blire vakna-skolan-hem-äta-träna-sova-vakna-skola..hm, gillar inte de där hamsterhjulet så värst, hoppas på en förändring snart :)


image19


Mitt horoskop idag:

En partner har en del synpunkter och du blir nog tvungen att ta dem på allvar även om du upplever dem som tämligen provocerande. Oroa dig inte, du har starka kort på hand även när det hettar till i dialogen, såväl privat som i yrkeslivet.

Ja, ja har ju ingen direkt partner, och inget yrkeslig, eller ska de vara barndansen då?:p


A new era

Nu var de gjort, första dagen efter lovet, nu är det slut på rikit, nu kan vi inte längre sitta och seja "ja vill inte att sommar lovet ska ta slut!" nu är de slut. Men de va lite stelt idag tkr ja, men de blir nog bättre eftersom, hoppas ja på :) Ja va väl inte så väldans pratig ja heller :p men alla verkar snälla och så där så ja ska inte klaga :) sen gick ja till frida när ja kom hem, på vägen från bussen, hehe jacob är ju rolig han :D satt där ett tag och diskutera dagen, sen ringde vi jossi och carro och prata lite med dom, men sen gick ja hem för ja va väldigt fikasugen :p nu sitter ja och väntar på mat, sen ska ja tjata på mamma och se om vi inte kan åka till birsta :) hoppas hon går med på det, inte för att ja tror att chansen är så stor men ändå :p
hehe frågade nu, de blir birsta sen :) ja är bra på å övertala henne ibland :p nu tror ja ja ska se "the holiday" de ett tag sen ja såg den :) ciao!


image18
Dom är ju för söta :)
 


Här är lite sommarbilder från sommarlovet som nu är HELT slut :)

        
        


Time flies

Time flies. Time waits for no man. Time heals all wounds. All any of us wants is more time. Time to stand up. Time to grow up. Time to let go. Time.

Nu äre bara nåra timmar kvar tills skolan börjar och nu är ja nervös! Och de känns verkligen som att det är höstterminen tack vare regnet :/ Hoppas ja slipper höstdepperisoner iår, men de känns som att de redan är på väg :( Nej nu får ja ta och sluta, sån katastrof är det inte, livet går vidare, det går inte att stoppa, hur mycket ja än vill så går det inte. Men ja kommer sakna jossi carro och frida som ja har träffat nästan varenda dag nu i 11 veckor, men vi får träffas på kvällarna istället :) Lite spännande idag ändå, träffa alla dom som man ska gå tillsammans med i 3 år, dom man ska ta studenten med långt bort i framtiden :) Men nu startar hamsterhjulet. Hamsterhjulet, det hjul som man ingår i varenda vardag, vakna-gå till skolan-hem-äta-läxer-sova-vakna-gå till skolan...osv, ni fattar, JAG HATAR HAMSTERHJULET! Det är så tråkit, till slut vet man inte vilken vecka det är eller hur lång tid de är kvar till helgen för alla dagar och veckor ser likadana ut..men ja ska inte klaga än, vet ju faktist inte hur de blir nu med ny skola och så. Men nu ska ja ta och göra mej klar, skriver mer sen när ja kommer hem, så får ni veta om de var så jobbit som ja tror...Godbye!

Mitt horoskop idag:

Fjärran platser har sin lockelse, men det är i den omedelbara närmiljön du känner dig hemma idag. Det är lite olikt dig, men behöver det vara så farligt?

Ja fattar inte riktit va dom menar :p men kanske att ja vill åka tillbaka till bulgarien, men att ja kommer att känna mej hemma i miin nya klass? (kan man ju hoppas på:) )

image5
Sötfilm :) Tuck Everlasting

I know a place we'll be together And stay this young forever

Jag vill inte! Sista dagen på de här sommarlovet. Jag vill inte inse, förnekar de så mkt det går. Men om sanningen ska fram så vet ja ju att allt tar slut nån gång, inget är för evigt. Men de kunde ju ha fått varit lite längre. Nej idag ska ja ta vara på dagen på bästa sätt, en heldag på birsta med jossi och carro :P och sen film med dom och frida ikväll, och sen ska ja försöka gå och lägga mej nån sorts av normal tid, alltså inte normal för mej utan normal för allmänheten. Ja kommer aldrig orka upp imorron, ja kommer ha påsar stora som icakassar under ögonen och om ja inte ska blunda hela dagen får ja nog ta till superlim på ögonlocken. Igår va iallafall en mysig kväll :) ja jossi och frida kollade på shrek och åt popcorn :D men nu känns de som att all vila plötsligt tar slut här. Inte nog med att skolan börjar, så börjar ju dansen nästa vecka, och vi har ju redan tjuvstartat lite. Så den här veckan äre dans på tisda till att börja med, får se om vi klarar oss bra när vi ska stappla omkring i högklackat och trilla ner från stolarna :P sen torsda till freda så ska ju dom nya skvadernbarnen på läger till lögdö..och sen på lörda kväll då ska vi uppträda på nån latinokväll typ :S Vi ska alltså, klädda i underkläder, dansa chicago (ja lite av nån sorts av hordans känns de som:S) i högklackat inför en massa latinos. Är lite rädd för att de ska vara nåra gamla äckelgubbar bara, men ja hoppas de är vettigt folk där :p Och att ja dessutom inte kan varken dansen eller gå i högklackat gör ju inte saken så mkt lättare. Men ja får öva hemma, så ja ser ut som att ja är med i Grease för ja springer omkring i leggings och högklackat dygnet runt :D Men nu tror ja att ja ska ta och gå upp och göra mej nån frukost, kanske ska vara så duktig att ja gör gröt idag till och med, fasst man ska nog inte hoppas på för mkt :) Men ja raporterar väl från birsta sen, lär ju komma nån rolig komentar från jossi skulle ja gissa på :p Ciao!


I know a place that we can go to
A place where no one knows you
They won't know who we are
I know a place that we can run to
And do those things we want to
They won't know who we are


image1
De här är då hur vi ska se ut om en vecka, känns som att de är jag i ett nötskal :p


Här är mitt horoskop för dagen:

Idag handlar mycket om kontakter och om att träffa andra. I allmänhet är folk på gott humör vilket gör att det går lätt att prata. En resa förs på tal.


Undra vart ja ska resa tro :p


         
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!

Time is chasing after all of us

Ja de kan man lungt seja, 4 dagar kvar, vart har tiden tagit vägen? I 77 dagar är det sommarlov, nu har det gått 73, och jag har nästan inte gjort nånting på hela sommaren. Tittat på film, varit på stan och..ja de va typ de. Ja har badat en gång, EN gång i sverige i sommar, och de va på sporthallen så de va ändå inte på rikigt. Tur att vi var till Bulgarien så ja fick blöta ner mej lite iallafall. Men även om ja inte har gjort något speciellt i sommar vill ja bara fortsätta göra inget speciellt, ja vill ha mer sommarlov. Vill kunna sova så länge ja vill på morgonen, kliva upp och bara göra precis vad ja vill, inte måsta åka nånstanns inte behöva tänka på nåt som ska göras. Och nu kommer ja inte ens ha Jossi Carro och Frida med mej som ja kan ha sjosit med :( Igår kom ja på att jag och Jossi har gått i samma klass i 9 år, det är mer än halva mitt liv, och nu ska vi inte gå tillsammans längre, och dessutom ska hon flytta. Men de ska väl bli lite roligt iaf å börja en ny klass och sånt, känner ju ganska många, och de verkar vara ganska roligt folk iaf :) Men nu verkar de ju dessutom som att de ska vara fint väder helt plötsligt, skulle inte förvåna mej om de tänker vara sol i en månad nu bara för att de har varit dåligt väder nästan hela sommaren..  nej men uscha vad ja klagar, sommaren har faktist varit väldigt bra ändå, och de tack vare frida jossi och carro, kommer sakna dom jätte mycket. Hihi, ja kommer ihåg picknicken i regnet, jossis egenbyggda regnskydd ( en liten plastpåse som hon pressade över huvudet :P) Tänk om vi hade skrivit ner alla filmer som vi har sett den här sommaren, de skulle bli en lååång lista vill ja lova :) Men nu ska ja inte sitta och beklaga mej över hur kort tid de är kvar, man hinner faktist göra ganska mycket på 4 dagar..Idag ska ja nog vara med jossi carro och frdia, kanske åker och badar om solen håller sej kvar framme, och sen ikväll äre ju dans :) roligt roligt! Vi ska väl köra ganska mycket chicago ikväll gissar ja på och sen ska vi nog börja sätta ihop nåt nytt till tävlingsdansen :) Och imorron ska vi nog på bio, tjejorna och jag, skojsit :) men nu ska ja nog ta och äta lite frukost ( med betoning på lite, ja är ingen frukostmänniska).
Byebyehallonpaj!

MIn väldigt näringsrika och ordentliga frukost:

2 dl frysta hallon
2 dl mjölk
Lite socker (eller jag tar ganska mkt :P)

Mixa ihop alltihop och sen äre klart :)

RSS 2.0