I DON'T HAVE TO EXIST OUTSIDE THIS PLACE


AND THAT'S WHY I LOVE YOU

Ane Brun – True Colors


USUALLY WHEN THINGS HAS GONE THIS FAR PEOPLE TEND TO DISSAPPEAR NO ONE WILL SURPRISE ME UNLESS YOU DO



110124

Drömde så mycket konstiga saker inatt och när jag vaknade så var jag helt ur fas. Får värmeattacker och känner mig yr. Har även lyckats samla ihop en klädhög här på sängen då jag i hets har letat igenom garderoben. Är nu för yr för att städa upp det hela. Ska snart bege mig till staden för att luncha eller nått liknanade med Sussie. Nu börjar huvudet dunka lite avlägset också..För en månad sedan var det julafton, det är det inte idag. Men tror att det är en fin sol.

110123

Vårat internet suger. Min hälsena suger. Den här kvällen suger. Livet suger. Hoppas att morgondagen är ljusare.

JAG TRODDE JAG KUNDE KÄNNA IGEN MEN DET KAN JAG INTE

Håkan Hellström – Bara Dårar Rusar In

DÄR UTE FINNS EN VÄRLD AV LÅNGA NÄTTER

Melissa Horn – Långa nätter

110118

Cornelis Vreeswijk – Märk hur vår skugga

JAG ÄR EN TVIVELAKTIG FIGUR


IT'S HARD TO KEEP TRACK OF YOU FALLING THROUGH THE SKY

Turn the light out say goodnight
no thinking for a little while
lets not try to figure out everything at once


111011

Cornelis

110110

Nu ska jag tillägna min nacke ett inlägg. Min nacke, som hjälper mig hålla upp mitt huvud, mår ju inte alltid så bra. Jag har något som är snett i den, en kota som ligger fel och sedan en rygg och en höft och ett för långt ben som krånglar till det ytterligare lite. Vissa dagar kan min nacke klara av det mesta, utan att göra någon större protest, jag kan klara av att jobba en hel dag och sedan åka buss hem och sitta vid datorn och kanske till och med åka buss en gång till och gå och fika. Men så vissa dagar, som idag, så klarar den ingenting. Jag har varit på stan idag, det är det jag gjort. Jag har inte haft någon tung väska, jag har inte gått så mycket då vi satt och fikade en ganska lång stund. Jag har helt enkelt inte ansträngt min nacke så särskilt mycket. Men idag, då bestämde den sig för att näe, idag är ingen bra dag. Så nu sitter jag och skulle kunna gråta för att det gör så ont, det är en kittlande illamående känsla i hela höger sida av nacken och ut i axeln. Det kryper och hugger och det spelar ingen roll hur jag sitter eller ligger eller står så gör det ont. Jag skulle kunna göra mycket för en massage i denna stund. Istället ska jag lägga mig på golvet och knäcka lite..

110108


110108

Och januari rullar på, idag är jag ledig och sitter nu och äter min frukost. Det är väldigt fint utanför fönstret, en mjuk gul sol och vitt vitt vitt. Mattias Pernilla och Katrin kommer snart hit. Men det är bara jag som är vaken och hemma, vet inte vart resten av familjen befinner sig..

I'LL FALLOW YOU INTO THE PARK THROUGH THE JUNGLE THROUGH THE DARK



110103

Idag är jag bara jätteledig och det är så otroligt skönt. Jag sitter i sängen, dricker kaffe, datar och bara myser. Det enda som fattas är chips. Jag är så otroligt sugen på chips och det är så väldigt långt bort att jag får några. Jag tänker inte gå och köpa, det är för långt och jag kommer inte kunna få iväg Fredrik på det hela heller.. Så jag får nog bara klara mig utan. Men lite synd är det ju på ledighetsdagen som hade varit fullständigt fulländad om jag haft några torra potatisbitar att knapra på.

RSS 2.0