101231

Då var vi här, sista dagen på ett år som jag föralltid kommer att komma ihåg. Det startade bra, det hände fina saker. Så försvann Nina och allt gjorde ont. Studenten kom och ännu mer försvann. Det var en blandning av lycka, vemod och panik. Men sommaren blev bra och på något sätt lite extra lång. Hösten blev konstig, som ett jättelångt ensamt sommarlov men så fick jag jobb och nu har jag fallit in i vardag igen. Jag kommer att sakna 2010 och det gör ont i magen min då jag tänker på att det bara är cirka elva timmar kvar nu. Men 2011 kanske blir bra det med.

Melissa Horn – Falla fritt

101229

Det här har varit en bra dag. Jag vaknade och städade lite, sedan kom Jenny hit. Vi pratade och fikade och pratade ännu mer. Det var mysigt, det kändes som en paus på nått sätt. Sedan åkte familjen på middag hos släktingar, trevligt och gott. På vägen hem insåg jag saker och nu ska jag snart somna och sova på dom. Imorgon jobbar jag min sista dag för detta år.

TALK ABOUT LIFE AND WE'LL TALK ABOUT DEATH AND WE DANCE IN THE LIVING ROOM


I GUESS I HAVE BEEN THERE I GUESS I AM THERE NOW


The Whitest Boy Alive – Golden Cage

101227

Ska som vanligt snart åka och jobba. Hoppas att min världens bästa pappa är världens bästa idag också och skjutsar ut mig till birstat. Sitter och funderar på året som nu snart har gått. Hur fruktansvärt mycket som har hänt. Och hur ont allt gör. Det tråkiga gör ont för att det var tråkigt, men det roliga gör också ont för jag saknar det så. Och som vanligt får jag panik för att jag sitter fast. Jag sitter fast och stirrar ner i min kaffekopp och tänker att om en tid kommer jag att vara någon annanstans med något annat liv, undra vad som har hänt då. Men man ska ju leva nu..

A THOUSAND DIFFERENT VERSIONS OF YOURSELF

And glow
Glow
Melt and flow
Eviscerate your fragile frame
And spill it out in the ragged floor
A thousand different versions of yourself

101223

Och plötsligt var det bara en halvtimme kvar till julafton och jag har inte hunnit med allt jag velat göra. Jag har inte hunnit se julfilmer, inte hunnit julpynta tillräckligt, inte hunnit vara med och klä granen, inte hunnit alls. Men julafton blir det ändå och jag tror det blir bra. Framförallt ska jag vara ledig, i två hela dagar och jag ska inte behöva slå in något i rött paketsnöre eller silvrigt paketpapper. God jul på den.

OCH TIDEN GÅR MÅNAD ÅR


101219

Ligger äntligen där dit jag längtat hela dagen nu. I min pyjamas, på min luddiga filt, i min mjuka säng. Har jobbat hela dagen och sedan varit på julton med mormor och mamma, det var fint som vanligt. Snart blir det glögg och sedan ska jag somna gott. Imorgon blir det birstat igen, kommer drömma och röda paketsnören inatt.

LEAVE OUR EXCELLENT SOULS EVERYTHING GOES



IS IT EVER GONNA BE ENOUGH

I don't wanna bend let the bad girls bend I just wanna be your friend  Is it ever gonna be enough?

HELLO DARKNESS MY OLD FRIEND I'VE COME TO TALK WITH YOU AGAIN


101214

Imorgon är min sista lediga dag innan julafton. Jag ska njuta. Jag ska städa och klippa mig och vara med kusiner och pyssla. Sedan är det ingen vila ingen ro.

NOTHING'S CHANGED NOTHING IS RIGHT

Damien Rice – Silent Night - Live From Union Chapel

SÄG ATT NÅGRA AV DOM DAR SOM VI HADE MED VARANN

var några av de bästa som jag nånsin haft

101209

Har så sjukt stökigt just nu! Det är kläder överallt och påsar hela golvet och disk och tvätt. Jag har så mycket stök att jag skulle kunna fylla en hel lägenhet, men jag har lyckas klämma in allt i mitt rum. Och nu måste jag städa upp det. Ser inte fram emot detta. Så jag sitter i sängen och trycker med en skål glass på magen och datar. Eskapism för alltid.

OH HOW I TRY TO BE JUST OKAY


101208

Ibland får jag så konstiga sug. En otrolig längtan som kommer som en storm och tar över mig. Ikväll är det korvstroganoff. Tror det kan bero på att vi aldrig lagar det hemma, och nu när jag inte går i skolan så äter jag det aldrig. Också längtar jag tillbaka till att plugga. Önskar så otroligt mycket att jag skulle få ta med mig några böcker och min dator till susanna, slå mig ner i hennes kök med tända ljus och plugga hela kvällen. Läsa och skriva och tänka och diskutera. Det längtar jag efter ikväll. Bland mycket annat.

NÄR SOM JAG TRÖTTNAT PÅ JAG MIN OCH MIG

blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig

VILL ALDRIG TILLBAKA DIT IGEN


101206

Sitter här i en säng ensam på ett hotellrum i stockholm. Ska snart ta mig en taxi till en säkerhetsutbildning. Efter det ska jag ta mig till centralen och hem. Det här känns inte som min dag, känns som någon annans.

101203

Det är så konstigt hur allt kan vara
hur allt kan bli
hur allt bara är.
Känner mig ihålig och uppfylld.
Saknar lugn punkt.
Saknar.

101202

Kerstin har åkt vidare till sitt nya hem, spännande för henne. Jag sitter kvar i mitt gamla. Tjocksockar och stortröjan har varit på hela dagen, så fruktansvärt kallt. Har sett på Astrid Lindgrens jul och druckit julmust. Har varit en bra ledigdag. Ikväll är sista träningen på för terminen, konstigt på någe vis. Imorgon blir det upp med tuppen, jobb från öppning i stan till stängning i birstat. Så ska försöka sova bra i natt.

101201

Första dagen i December. Har startat dagen med att kliva upp och pälsa på oss, sedan kördes mamma och Fredrik till stan och sedan tog jag och Kerstin med oss bilen hem igen. Frukostfixande också ner i soffan med filt och ljus och julkalender. Efter det så såg vi Lotta på Bråkmakargatan. Än så länge har December varit mycket bra.

RSS 2.0