DET KOMMER MED NATTEN



Det som var ditt är nu mitt men du kan få det igen.

ALL WE HAVE IS NOW

Ikväll har jag varit och mysfikat med världens underbaraste. Tackar för den kvällen! Imorgon blir det heldag, skola först, och sen direkt ner till teatern för föreställning, det är nämligen dansens dag imorgon. Sen ska jag sova och på torsdag - ryggjesus.

PS. Glömde att tacka för trevlig helg med underbara flickor, tack! DS.

Fikakväll och lite vanDring i vår stad





Bibelstund och plugg på hög nivå under gårdagen







Godnatt.

YOU GOT SOM GROWIN UP TO DO

Nu är vårmässan klar, skönt. Så då laddar vi om för dansensdag på onsdag, det börjar med ljusrep imorgon. Är så otroligt trött, slocknade innan middagen så nu har jag hållit ut länge nog, ska krypa ner under täcket och fortsätta lyssna på vårljuden som hörs genom mitt öppna fönster och så småningom somna, mysigt.

HÅKAN



Så säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna förlorar mig och känslorna faller fritt på midnattsgatorna för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda, men allt det här vänder sig in i mig...


HÅLL MIG HÅRT

Jag skakar av all denna meningslöshet, jag förstår bara det som är vårt.

TO GET TO THE MORNING FIRST YOU HAVE TO GET THROUGHTHE NIGHT

Idag har varit en lite konstig dag som började med en konstig natt. Men det har varit vår i alla fall och det är trevligt.











IF YOU NEVER TRY YOU'LL NEVER KNOW

When you lose something you can't replace When you love someone but it goes to waste...

HAN VAR SOLEN NÄR DE DAGAS

Nu har jag varit och knäckt mig igen, de gick bra den här gången också. Sen fick jag massage, inte helt fel inte. Så nu ska jag tillbaka nästa tisdag, härligt. Förkylningn har slagit till på riktigt nu, så får se hur mycket tränande de blir ikväll, med tanke på att jag är nyknäckt också, men åker dit för koreografin i alla fall. Så snart kommer Jennifer hit (hon slutade lite senare än mej stackars flicka) så ska vi börja fundera på en ny dans hon och jag, och sen så blir det kycklinggratäng och annat trevligt. Solen skiner och det är jag tacksam för, vår vår vår.

...han var parken när de våras.

WAITING FOR YOU TO EMBRACE ME



LIVET FÖRÄNDRAS VAR JAG ÄN GÅR

Söndag igen då, och lovet är över. De innebär inte bara att skolan är tillbaka, dansen kommer vara mer krävande än på länge nu. Träning som vanligt imorgon kväll, sen ser mitt schema ut ungefär så här

Tisdag - Extra träning 21-22
Onsdag - Rep 18.30 vanlig lektion 20.30-22
Torsdag - Rep 18.00 vanlig lektion 19.30-21

Och sen fredag lördag och söndag blir de föreställningar på vårmässan. Så jag hoppas Christer knäcker mej bra imorgon så min rygg och mina höfter klarar av det här.

Så nu tar jag och vilar ut mina sista timmar här, debattartikeln tar dock upp lite av tiden, men har hunnit promenerat med Frida en stund och vädrat tankar, och sen tror jag att jag ska ta ett varmt bad och bara ligga och lyssna på musik. Först blir det grillat till middag och tydligen efterrätt, nått som luktat väldigt gott när den gjordes så har stora förväntningar.

HADE HOPPATS PÅ NÅGOT

Jag tänker är du också själv, var är du ikväll.

NO TIME TO THINK OF CONSEQUENCES

Imorse var det upp med tuppen för att åka och knäcka ryggen. Nu är det gjort i alla fall, för den här gången. Ska dit på måndag igen. Det gör lite ont nu, men de ska de göra, får hoppas på att de blir bättre, Christer sa de åt minstone. Sen åkte jag och väckte Kerstin, hon var en trött fjälla. Jag somnade dock på hennes soffa medan hon var och duschade. Sen åkte vi in till stan för hon skulle slinga håret, fint blev det. Promenerade ner till stan och lunchade på mcdonalds (billiga alternativet denna dag) och sen så sprang jag och provade klänning inför dansandet på vårmässan innan jag tog bussen hem. Nu sitter jag och har läst lite religion, jag förstod inte särskilt mycket..Ska ta mej en slummring nu så jag orkar en fika med Susanna då hon återvänder fårn åre ikväll.

ALLT JAG SER ALLT JAG HÖR

Den mörka natten är så mörk. Jag måste se dig igen ...

NOTHING AT ALL

Solen försvann och här sitter jag. Sov länge idag, vaknade och satt i sängen ett tag. Sen sprang jag en stund, men de blåste och jag har skavsår. Så sen satte jag mig och skrev lite debattartikel..och nu har jag ätit lax och pasta. Info, alltid lika kul. Ikväll blir det träning igen, de börjar närma sig vårmässan nu, nervöst, måste få bort alla skavsåren till dess också. En vecka på mej då ungefär. När jag kommer hem ikväll så vill jag bara mysa. Hoppas på lite regn, de är mysigt.

LIFE IS A DREAM

Well life is a dream 'cause we're all walking in our sleep
You could see us stand in lines like we're dead upon our feet
And we build our house of cards and then we wait for it to fall
Always forget how strange it is just to be alive at all

THEY SAY EVERYTHING CAN BE REPLACED

Idag har jag övningskört med min pappa lite grann, jag var ett skämt. Sen så åkte jag in till stan med susanna och camilla och gick på fotboll, mysigt vårväder så de var härligt. Nu tror jag att jag ska tillbringa resten av kvällen med att äta glass och muffins och lyssna på musik, kanske blir nån film lite senare om jag orkar, men jag är trött redan så skulle inte tro det. Imorgon måste jag plugga, inte kul alls. Och sen är det träning, lite roligare. Nu vill jag bara att det ska vara en annan tid.

Det regnar minnen igen.

HALLELUJAH

Vet att jag sagt det förut, men en av de absolut finaste låtarna någonsin...

Det regnar ikväll.

EVERY SINGLE DAY

Mrs black and white
She has never seen a shade of grey
Always something on her mind
Every single day
But now she has lost her way
And where does she go from here?

IGÅR FYLLDE SUSANNA ÅR

Grattis på dej underbara flicka!


I THINK IT'S STRANGE YOU NEVER KNEW

[Lina Scheynius]



A strangers light comes on slowly
A strangers heart without a home
You put your hands into your head
And then smiles cover your heart

Fade into you Strange you never knew Fade into you I think it's strange you never knew...

MAYBE I DON'T REALLY WANNA KNOW


I CAN'T LIVE WITH OR WITHOUT YOU

Den här dagen var en dag. Solen sken vidare. Nu ska jag åka till birsta och kolla på skor, sen träning. Skönt att få ut lite känslor, hoppas på en sånn klass ikväll. Susanna och Kerstin, tack.

...så väntar jag på mamma då.

RSS 2.0