Find new ground

Nyss hemkommen från birsta. Det gick väl sådär, scenen var väldigt lite men vi gjorde så gott vi kunde ändå. Helt slut i kroppen, min förkylning blir inte bättre av de här, men de är smällar man får ta (även mitt svällda knä får ta några smällar vill ja lova)

Nu ska ja vila upp mej för kvällen, Krister (ryggjesus) kommer ikväll och ska kolla lite på oss, så då ska ja passa på att be honom kolla ryggen på mej, också kanske knät när han ändå håller på. Sen ska vi dansa också, tävlingsdansen är väl vad som står på menyn ikväll, nöta nöta nöta.

Men först alltså lite vila också ska ja ringa min far och be honom inhandla glass på hemvägen, stort sug nu ;) ciao ♥

All that I know is I'm breathing now

Heja min dator, ja hade ju inte alls skrive ett långt inlägg som bara försvann...

Kortfattat, jag är trött, de är för mkt, jag älskar dans men nu är de bara stress, morgondagen ser ut på följande sätt:

- Vakna
- Skolan
- Matteprov
- Dans i birsta
- Hem
- Dans + Ryggjesus
- Sova

Och sen tror man att yey nu är ja ledig, men nej, dans onsdag torsdag eventuellt fredag och sen tävling lördag..och mitt i det hela ska ja gå i skolan också, så nu ska jag öva mina tyskaglosor, pepp! ciao ♥

http://www.youtube.com/watch?v=fORAPkfVV_A


Dance is silent poetry

image211

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


You need a light, I'd find a match

Nu börjar nerverna att bete sig sådär konstigt som alltid innan föreställningar :S jag blir allmänt yrig och illamående och de är inte bra för ja har inte hunnit packa och sådär, så jag sätter en hundring på att ja kommer att glömma nått. Jag tror ja ska ta och skriva ner en lista på allt som ska med nu innan ja är helt ur funktion..

Halv fyra ska vi till studion och gå igenom detaljer och göra oss klara, sen ska vi ta jennifers söta lilla röda bil till teatern gissar ja på (hon ville ju knappt gå från teatern till biteline igår, va kan de handla om? 100m?).

Sen börjar föreställningen klockan 6, och uscha va nervös ja är! Nu får pappa skynda sej med pankakerna innan ja tappar matlusten helt, de är också ett av mina nervösattacks problem. Nej som sagt, nu ska ja skriva packlista på alla kläder ja ska ha, de lär ju bli så lätt att hitta allt här i mitt jättestädade rum :S ciao ♥

Head under water, And they tell me to breathe easy for a while

Återigen en härlig vårig sovmorgon! Det är verkligen vår nu och de är jag mycket glad över, tyvärr kommer ja inte hinna njuta riktigt på riktigt...även om jag vetat att de är otroligt mycket nu, så var de inte förrän igår som jag insåg hur mycket det verkligen var. Vi kommer måsta träna nästan varje dag och helgerna kommer gå åt till dans de också, så tre veckor framöver är ja helt borta :S men de är ju kul, fasst de blir kanske lite väl ibland..

Idag är de slödag ;) först lite språk, hoppas på att de inte blir så mycket jobb. Sen lunch och efter det matte, då vi kan sitta ute om vädret håller i sej :) Också ikväll dans som kanske gick att gissa. ciao ♥

Sitting in the grass laying side by side

Mycket trevlig kväll igår :)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå, har varit lite krångel med träningstider så dagen har helt gått åt till att vänta. Men jag har i alla fall haft lite tid att läsa på till idrottsprovet och fundera lite på mitt boktalsgrejs ( synd bara att ja inte kom fram till nånting över huvetaget..)

Ikväll får ja se va som händer, antingen så åker vi hem efter att vi tränat klart på jocks (har fått låna sal där mellan 5 och 6) eller så går vi upp till studion och kör lite där också, och då kommer ja inte hem föränn sent..men annars ska jag nog ta och titta på nån film eller kanske lite one tree hill ;) nu ska ja i alla fall byta om, och sen iväg och hurta, ciao ♥

They all say things you want to hear

Hjälp! Är det redan den 18 april? Det var ju nyss jul :O jag blir rädd, jag har missat flera månader, och nu är de snart sommar..alltså det är inte sommaren jag är rädd för, den längtar jag till, men allt vi ska hinna med innan den kommer :S också har ja ju fortfarande inget jobb :/  jag förstår inte hur jag lyckas, men jusst nu är allt bara stress..

Imorgon börjar dagen med barndans, sen så ska ja nog bara hem och försöka plugga lite åt minstone, och sen vet ja inte va vi ska hitta på på kvällen :) Jag måste i alla fall snart äta mjukglass, de är inte riktig vår innan man ätit mjukglass, de är regel ;)

Nu sitter jag här i min trevliga lilla boning, eller ja, mitt halvstökiga lilla rum med täcke omkring mej och myser. Igentligen är jag för trött för det här, men jag vill inte sova, inte än, jag vet inte varför men de är lite tråkigt att sova, så jag håller mej vaken ;) men jag har tråkit..Åh nej! Jag har blivit en såndär jobbig människa som vill att de ska hända saker exakt precis hela tiden :s nu får jag skärpa mej, från och med nu ska ja inte klaga på att jag har tråkigt (hur de nu kommer att gå ;p)

Nu ska jag ta och mysa vidare, ciao ♥

Let's delay our misery

Sovmorgon, jag älskar det! Den här härliga vårmorgonen kan jag bara sitta och njuta av solen som sipprar in genom persiennerna. Det är verkligen vår nu, och jag är glad, fasst bara när jag inte tänker på allt jag ska hinna med att göra.

Först är det ju allt dansande:

- Söndag v.16 extraträning inför tävling och dansensdag
- Lördag v.17 ljussättning för dansensdag
- Söndag v.17 dansensdag
- Lördag v.18 tävling
- Lördag v.19 jobba på barndansavslutningen
- Söndag v.19 dansavslutningen

Sen så går jag ju i skolan också (Y)

- Svenska, boktal
- Naturkunskapsprov
- Tyskaprov
- Matteprov

Så jag är ju inte göralös framöver inte..men jag vill ju hinna med att märka att de är vår också, kanske gå på stan och shoppa..nej jusst ja, då krävs pengar och sånna har ja inte nu..så ja, de är väl lika bra att jag är upptagen så kanske de går fort tills man får pengar igen ;) nu ska jag ta och göra mej klar :) ciao ♥

There's no need to complicate our time is short

Det börjar bli vår, sakta men säkert, eller ja, sakta iaf. Solen sken lite idag och snön börjar försvinna, dessutom är de ljust ute och klockan är halv 7 :) Och elin hade räknat ut att de bara är typ 40 skoldagar kvar, så snart sommar! Men de börjar bli ångest med sommarjobb nu :/

Snart ska jag ta och byta lite kläder och sen sätta mej på bussen mot stan för några timmars träning. Vi ska nöta djungel och tävlingsdans och jag känner på mej att de kommer att bli flummigt, alternativt väldigt trött slut på den här kvällen ;) Sen när jag kommer hem ska ja ha sett till att min mamma har inhandlat lite glass och chokladsås så jag kan fylla på min mage med något innan jag kryper ner i myssängen :) men först ska jag alltså träna, ciao ♥

I need someone who'll let me be Just who I am inside

Denna hemska dag med redovisning och grejer är äntligen över! Så nu är jag glad igen. Dessutom kom vi på nu på bussen på vägen hem att vi har ju faktist sovmorgon tre dagar i veckan framöver :D tisdag, torsdag och fredag! Så de är ju inte helt fel;)

Tyvärr är ju inte vädret det mest charmerande jusst nu, solen saknas och snön är i vägen, men har man tur så försvinner den snart. Ikväll blir det dansen, hade velat följa flickorna på fotbollen (om dom nu bestämde sej för att gå) men men, de är ju snart tävling och dansens dag och avslutning så jag får släpa mej dit iaf. Eller släpa, de är ju kul så jag får helt enkelt koppla bort att de finns fotboll att titta på ;)

Nu känner jag lite stress. Idrottsprov, naturkunskapsprov, svenska redovisning också måste jag jobba igen matten :S så jag kanske får hoppa några sovmorgonar för att ägna det till pluggande, yey..men nej, nu var ja ju glad, tänker vara de kvällen ut, kanske till och med imorgon också ;p ciao ♥

My god it's so beautiful when the boy smiles

Nu är jag på mys igen :) så kvällen planeras som ett ända långt mys i soffan med täcke och nåt gott, och en film misstänker jag. Men ja vet inte riktigt vilken sorts film jag är sugen på..får leta igenom alla högarna och hoppas på att nån faller mej i smaken ;)

Vad är det för fel på vädret? Jag kommer ihåg förra året, dansensdag, vi stog ute och gick i genom dansen, det var soool och asfalt och vår. Nu är de två veckor kvar tills de är exakt ett år sen, och jag är rädd för att de inte kommer att vara riktigt lika vårigt då..Jusst nu känns de som att de är strax innan jul, och även om julen brukar vara kul så är de ju för att de är mysigt med jul, men de mysiga är ju granen och julklappar och glögg osv. nu är de som jul utan de juliga, vilket gör de hela mycket mycket dåligt..

Imorgon är det skolan igen, vet inte riktigt om jag orkar, men som vanligt finns de ju inget val. Och nu är ju projektveckan slut så nu måste vi gå tillbaka till de vanliga :/ och nu kom ja på att jag måste göra klart min tyska :S hade helt glömt bort den! Så myset får vänta..känner ni den possetiva andan?...Inte ja heller. Ciao ♥


Håller du av någon?

Universum är oändligt stort
med många stjärnor och planeter.

Vår jord är skiftande och rik
med många människor.

Och bland dess
tusentals städer
och miljoner hem
och miljarder människor
är var och en av oss
bara "en"...

en liten människa
i en värld
av miljarder andra människor,
i ett universum
av biljoner andra världar.

Ibland när vi tänker på det
känner vi oss mycket små.
Vi känner oss ensamma och vilsna,
som om ingenting vi gör igentligen betyder något.

Varje människ
vill vara oumbärlig för någon

Varje människa
vill att man kommer ihåg henne.

Varje människa
vill vara duktig och betydelsefull
inom sitt område.

Man kan vara duktig och betydelsefull
på många olika sätt här i världen

Man kan bli läkare
och bota sjuka.

Man kan bli bonde
och odla jorden

Man kan bli lärare
och dela med sig av sin kunskap.

Man kan bli fårherde
eller flygare
eller bagare
eller barberare
eller sjökapten
eller snickare
eller kung!
Men vad man än blir
är det en sak
som är viktigare än allt annat.

Håller du av någon...
och håller någon av dig?

För hjärtat är
en värld alldeles för sig
och i den världen
är du mycket betydelsefull!

Och det är det enda som betyder något,
inte sant?


Tillägnat Susanna Jansson på hennes 17 års dag - Susanna, jag håller av dig :)




Where can you run to escape from yourself?

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Dansen är ju alltid kul så de var väl det :)

Vad gjorde du kl 8 i morse?
Satt och väntade på att mamma skulle bli klar så vi kunde åka

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
Satt här och lyssnade på musik

Det sista du sa högt?
Oj, de kommer ja inte ihåg, jo "är du säker på att du inte vill ha en?"

Vad har du druckit idag?
Vatten, två päronfestisar och kaffe

Vad var det senaste du åt?
godis ;)

Vad var det senaste du köpte?
En kofta på gina tricot, tror ja..

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Svart

Vad är det för väder hos dig just nu?
Kallt tror jag, och snö..

Vad åt du för glass sist?
Kommer inte ihåg, en magnum mandel tror jag..

Sover du tungt?
Ibland, jag vet faktist inte

Vad drömde du inatt?
De kommer jag inte heller ihåg, har jag fått minnesförlust tro?

Favoritlåt just nu?
Breathe me - Sia

Vad ser du om du tittar åt höger?
Mitt gostäcke och en vägg :)

Vad gör dig glad just nu?
Att jag vet att de är freda imorron och sen är det heeelg :)

Vad ska du göra härnäst?
Jag ska försöka bestämma mej för en film och sen ska ja se den ;)

Höger- eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu:
Trött och myyys

Favoritgodis:
Choclate for life! (Mitt drömnamn är Viktoria Hotchoclate ;) )

Kläder just nu:
Linne och en kjol

Musik just nu:
Dare you to move - Switchfoot

Hur många kuddar sover du med:
4

Vad längtar du mest efter just nu?
Jag vet inte, eller jo, eller näe...hemlighet

Lie down Deep breaths

Det är en mysig tjej som sitter uppkrypen i soffan med ett stort fluffigt rosa täcke omkring sej och äter ett upphittat, oätet påskägg. Jag har nyss städat klart hela mitt rum, blev ingen damsugning men iaf en rejäl klädsortering, det behövdes kan ja lova. Nu ska jag ta och gosa ner mej ordentligt och avnjuta en film, det är jag värd ;)

Imorgon tror jag minnsann att de blir en sovmorgon, inte en fet men en mullig iaf, som camilla sa :p sen ska vi göra klart våran tyska grej och kolla om det är nåt mer som ska göras på mattegrejsen, sen så har vi tyvärr naturkunskap på eftermidagen, annars hade vi ju kunnat sluta tidigt också, men hoppas att vi inte ska göra så mycket på naturkunskapen heller så vi kan sluta tidigt i alla fall :)

Men nu ska jag ta och välja film och kanske fixa mej några popcorn eller lite glass, får se vad huset har att bjuda på, ciao ♥

I need a touch to remind me I'm still real

Jag slapp! :D annakarin skulle inte bort så jag fick min lilla paus på två timmar som jag behöver :) så nu har jag ätit och och satt mej här för att slösa bort min tid ;) om ca en timme så åker jag, så jag ska väl försöka hitta på nåt vettigt tills dess, ciao ♥

But I dont wanna go on living
Being so afraid of showing
Someone else my imperfections
And even though my feet
Are trembling
And everywhere they say I'm stumbling
I will bare it all... watch me unfold
Unfold

Sometimes I fear that I might dissapear

image207

Welcome to existence

Dagen har varit konstig, jag har som minnesluckor, men vi har varit mycket duktiga ;) vi har totalt nördat ner oss i detta lägenhetsarbete, och vi gör inte ens de man ska göra, typ räkna ut massa grejer..vi inreder! Det är mycket roligare :)

Nu sitter jag här och väntar på min lilla middag..sen ska jag vänta lite till och sen ska jag åka in till the town för att dansa några timmar. Måste ta bussen idag för mina päron är upptagna, bussen är inte min favorit, men jag får väl utstå de för den här gången.

Imorgon blir det upp som vanligt och åka till skolan, sen på eftermidagen så börjar jag dansa vid fyra och sen så ska jag hålla på till 10, så hela den dagen kommer vara som ett enda långt vimmel känner jag, så jag kommer vara sådär gosigt trött när jag kommer hem så att de är extra skönt att bara krypa ner under täcket och mysa:)

Men de är ju mer än ett dygn tills dess, och jag har nog tänkt försöka hinna med att städa innan de dygnet har gått, så jag ska försöka ta tag i de nu, ciao ♥

I am small and needy

Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me

Ouch I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me

http://www.youtube.com/watch?v=zn2m3n_WXpg


Girls are like apples

image206

Break all my thoughts hit the floor

Hemma efter en mysig danskväll som vanligt på måndagar :) Vi var kanske inte supereffektiva men va gör väl de, vi har trevligt ändå, och vi är van att stressa ;) Nu ligger jag här i soffan och funderar på hur länge jag ska orka hålla ögonlocken öppna, borde jag bädda ner mej med en film och bara mysa? Eller ska jag bädda ner mej helt för att sova en lång sömn för en gångs skull? Har ju trots allt lite sovmorgon imorgon..

Imorgon som sagt, lite sovmorgon och sen en ganska skön dag, vi ska arbeta på mattegrejset med lägenheten och lite på tyskan, sen är de inte så mycket mer. Sen på kvällen så bär de åter igen av till danssalen för ytterligare några timmar av nötande och skratt. Nu är det bara några veckor kvar till tävling, börjar känna pressen nu, men de ska nog gå.

Men nu har jag gosat ner mej i sängen och ska nog bara ligga här och dega tills de blir dags att släcka lampan, ciao ♥

Break all my thoughts hit the floor

Hemma efter en mysig danskväll som vanligt på måndagar :) Vi var kanske inte supereffektiva men va gör väl de, vi har trevligt ändå, och vi är van att stressa ;) Nu ligger jag här i soffan och funderar på hur länge jag ska orka hålla ögonlocken öppna, borde jag bädda ner mej med en film och bara mysa? Eller ska jag bädda ner mej helt för att sova en lång sömn för en gångs skull? Har ju trots allt lite sovmorgon imorgon..

Imorgon som sagt, lite sovmorgon och sen en ganska skön dag, vi ska arbeta på mattegrejset med lägenheten och lite på tyskan, sen är de inte så mycket mer. Sen på kvällen så bär de åter igen av till danssalen för ytterligare några timmar av nötande och skratt. Nu är det bara några veckor kvar till tävling, börjar känna pressen nu, men de ska nog gå.

Men nu har jag gosat ner mej i sängen och ska nog bara ligga här och dega tills de blir dags att släcka lampan, ciao ♥

Oh the night makes you a star And it holds you cold in its arms

My love is like a blanket
That gets a little bit too warm sometimes
I wanna wrap somebody in it
Who can hold me in his arms

Shine away

Nu är det verkligen vår, och jag har vårkänsla och allt är vårigt..förutom min jacka, jag har ingen vårjacka. Så de blir till att leta i helgen.

Var på stan en sväng efter mattens slut, jag kerstin och susanna gick och letade lite efter en jacka till mej innan vi som vanligt slutade på donken för att avnjuta en glass :) Sen kom min pappa och hämtade upp mej och sen åkte vi hem. Nu sitter jag och väntar på en god middag bestående av pasta och kycklingsallad :D Sen ska jag tillbringa resten av den våriga kvällen i danssalen, för att sedan åka hem och sova och återigen kliva upp och gå till skolan. Eller gå, jag kan åka ;) för nu har jag fixat mitt busskort, så imorgon blir det till att pallra sig iväg till busshållplatsen.
Men nu ska jag ta och byta om och göra mej klar, jag måste tyvärr åka lite tidigt för pappa ska på nåt möta och mamma är borta, men jag kunde åka förbi hos min kära vän susanna och ha trevligt där ett tag, så de gör inget :)

You're the one to whom nobody verses I love you Unless you say it first

Idag har jag ont i ryggen, väldigt ont i ryggen. Inte bra alls. Men jag har varit och hämtat lite ibumetin nu så hoppas att de ska bli bättre om ett tag.

Tyskan är slut så jag sitter och väntar på att sussie ska komma så jag kan berätta några roliga små historier för henne ;) sen ska vi väl äta och sen blir det matte för hela slanten. Kankse vi ska slå på stort och gå och köpa några mazariner först också ;)

Ikväll är det träning som vanligt, sen ska jag nog ta mej ett bad när jag kommer hem :) Men nu ska jag fortsätta vänta på susanna, ciao ♥


RSS 2.0