If you don't shoot it how am I supposed to hold it

Söndag. Alltid samma sak. Sitta hemma, göra läxer, sega..Vädret är deprimerande, jag blir deprimerad, allt är bara deprimerande..Söndagar borde gå att hoppa över. Tur iaf att de är dans ikväll så ja har nått å se fram emot, annars skulle ja inte orka mer den här dagen. Va hos jesper igår iaf. Jag kom dit ganska tidigt för mamma, papppa och fridrik va på cup så ja fick skuss direkt från katrin som ja hade vare hos på eftermiddan, efter att pernilla hade dansat :) (och för dom som inte fattade nu så va de inte de minsta viktigt) De va tänkt att vi skulle laga nån midda, men vi orkade inte så vi tittade på lejonkungen 2 istället :) sen kom elin och nebil, och sen kom kerstin. Först gick vi och kollade på pers hus, sen gick vi hem till jesper igen och tittade på film, The Ring 2 :S lääskig!  i slutet av filmen kom även martin och per. Och sen så skrämde per mej när vi skulle välja en ny film :S herregudans va rädd ja blevde! och sen så tittade vi på en till film, tror den hette typ gothika..men mitt i filmen började jespers sötkatt dampa, han sprang runt och hoppade och ja va helt säker på att ja såg nån i jespers hall..så sen i sluta av filmen va ja så trött och rädd så ja kunde inte ens skrika, ja har aldrig varit med om nåt liknanade :S sen så åkte folk hem eftersom, så tillslut vare bara ja jesper och martin kvar. Vi låg och sov ett tag, sen ringde ja min lilla mamma också kom hon och hämtade mej. Åkte hem och sov en mycket skön sömn. Blev väkt vid 11, gick upp och tittade på Gilmore girls, igentilgen inte särskitl bra serie enligt mej, men helt okej en söndagmorgon :) sen åt ja korv med bröd till frukost, eller lunch eller va man ska kalla de. Sen har ja sutte här och skrive historiagrej och tittat på gossip girl. Nu ska ja snart duscha, måste bara vänta på att resten av familjen kommer hem, ja vågar inte duscha när ja är ensam hemma efter filmerna igår :S men dom kommer nog snart. Sen ska ja väl fortsätta med historian och sen till dansen :) Bye!

image50

Leave me out with the waste
This is not what I do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you
It's the wrong time
For somebody new
It's a small crime
And I've got no excuse

Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright with you?
If you don't shoot it how am I supposed to hold it
Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright with you?
With you.

Leave me out with the waste
This is not what I do
It's the wrong kind of place
To be cheating on you
It's the wrong time
She's pulling me through
It's a small crime
And I've got no excuse

Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright with you?
If you don't shoot it how am I supposed to hold it
Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright
Is that alright with you?

Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright with you?
If you don't shoot it how am I supposed to hold it
Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright
Is that alright with you?

Is that alright yeah? with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright yeah?
If you don't shoot it how am I supposed to hold it
 Is that alright yeah?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright, is that alright?
Is that alright with you?
No...

http://www.youtube.com/watch?v=smKb79ltpaU&mode=related&search=

Hello there the angel from my nightmare

Idag har varit en ganska bra dag. Har jobbat med historiagrejen och sen har vi gått igenom dansen lite. Hehe, ja och kerstin flamsade på ganska bra :p ja flummade omkring med en sjal, också kom en av ls3 in (pojk!) och frågade om linjaler, och sen så tittade han in igen efter ett tag genom ett av fönstrena, då låg ja på golvet och simmade :p och sen lyckades ja göra illa ryggen när vi kullebyttade så nu är ja jätterädd att den ska låsa sej om ja böjer mej :s:p vid halv fem (!) ringde mamma och sa att hon kunde hämta mej, så då pakcade ja ihop mina grejor, bäddade ner cornelia och gick hem. Nu måste ja snart städa :( och så måste ja äta nåt, sen ska ja packa för min och mammas lilla hotellvistelse och sen ska flicksen komma hit och titta på film :) men nu måste ja städa på riktit :( tråååk..bye!


I gotta go crazy just to stay sane

Idag hade vi först idrott, löpning som ja inte kan vara med på för knät så ja och elin cyklade lite på motionscyklarna :D och då vare jätteäcklit för de blev världens knöl på knät efter ett tag :S sen vare äckel lunch idag, lax, så ja levde på sallad. Sedan hade vi historia, skulle jobba på redovisningsgrejen..jobbade faktist ganska bra i typ 20 min, sen skulle ja ta en liten paus, som blev en lång paus, den blev 1 och en halv timme :p sen så skulle ja ner till dansen så då hann ja inte mer. Min snällmorfar kom och skussade mej för ja hade storväskan och ja orkade inte springa genom hela stan med den så då ringde ja han :) sen gjorde ja faktist lite historia i reseptionen och så läste ja boken. Också kom ja på lite mer till projektarbetesdansen som ja måste visa dom andra imorron :) Ja hade även underhållning i 45 minuter av en av dansbarnsbarnen som ja brukar ha. Hennes storasyster dansade så hon var där och väntade med sin mamma, och då visade hon vårdansen och höstdaen och sen blev de vampyrdansen och sen hittade hon på en hel låt om vampyrer, vääärdens sötaste unge! :) Imorron ska ja jobba mycket, historiagrejen hela dagen. Sen på kvällen blire film och sen sova på hotell :D:D sköönt! och gott med hotellfrukost! :) nu ska ja gå och äta lite glass, ciao!

Time is gonna take my mind

Trött! Men de va väl ingen nyhet direkt? Hade först engelska imorse, jobbade inte så mkt, skrattade mest, haha, helt sjuk klass vi är ibland :) sen hade vi esv då ja kerstin stina och frida ska dansa, men de känns som att vi aldrig kommer bli klar och ja vi får väl se va som händer..men iaf snäll som malin är så tog hon inte finlåten så då kan vi ta den :) jättansglad ja belv! :) sen har ja vare på barndansen, kommer knappt ihåg va vi gjorde :p nu ska ja snart äta och sen tillbaka igen..hoppas vi får börja på baletten idag :) låten är ju så bra! och hoppas ja får vara i samma grupp som jennifer! och sen blire camilladansen, har inte kört den på hela veckan, har saknat den :) imorron äre en jobbig dag, har ingen sovmorron utan börjar med idrott, och då är löpning som ja inte kan vara med på så ja kommer att få sitta själv på en träningscykel :/ och sen så har vi historia:( ingen kul dag..och efter de ska ja ner och sitta i reseptionen i 3 timmar :( men sen äre freda och då ska ja och frida och hennes filip och jossi och carro kolla på film och sen ska nog ja och mamma sova på hotell för hon har frinätter som hon måste utnyttja nu typ :) och sen ska vi nog till jesper på lörda kväll :) men nu måste ja äta och byta om, see you!

I can't be as sorry as you think I should

Fruktansvärt trött helt plötsligt. Har iallafall fått tillbaka min energi på dagarna. De va inte så bra i morse när vi skulle jobba med historian, för då kunde ja varken sitta still eller koncentrera mej, men sen när vi skulle göra dans på bilden (låter jättekonstit, men struntisamma) vare mycket bra med överskottsenergin :) Magnus är ju såå snäll, hjälpte oss med braiga låten :) åkte hem vid halv fem, och sen så har ja inte gjort nånting, fastnade här, men ja måste faktist börja göra nåt snart..här är min lilla "att göra lista"

-Läsa och skriva historiagrejen
-Öva gloser
-Fixa danslåt
-Äta glass och titta på Grey's
-Ta min lilla cykel bort till frida och titta på DH

Och om ja ska hinna allt förutom cykla till frida innan 9 så måste ja kanske börja nu :p men ja orkar inte ändå, är mycket lat, men ja kanske får hoppa grey's idag, tror faktist inte ja hinner :/ men ja kan ju se de imorron eller i värsta fall får ja hålla mej tills på torsda..men nu ska ja börja med att srkiva om min absoluta favoritkung genom tiderna, Karl XI (inte för att ja har en aning om vad han gjorde men men) Over and out!

Jag undrar ibland hur saker hade varit "ifallatt"..ifall att ja hade valt annorlunda, vad hade hänt då, om jag hade gjort annorlunda, hur hade allt varit då? har jag gjort rätt, har jag valt rätt? hur ska man veta innan vad som är rätt om man inte vet det efter. Hade de spelat nån roll? Hade det inte förr eller senare blivit såhär ändå? Och hade de inte blivit dåligt på nåt annat sätt om ja hade valt annorlunda? Kommer ja nånsin få veta? Nej de kommer ja antagligen inte, men jag kommer nog alltid att undra, många gånger..

http://www.youtube.com/watch?v=h8oBykb_Pqs


Wake me up when September ends

Idag var en mycket kort dag, väldigt skönt. Vi hade historia, vi fick reda på vad vi skulle ha för grejs på våran redovisning om nån historiegrejs på engelska :S läskit. Sen jobbade vi lite med de iaf, sen så åt vi lunch och sen gick vi hem. Eller ja skojas, vi gick på stan, ja elin och amanda :) mycket skosit, ja handlade  upp typ alla pengar (a) och så hitta ja massa grejer som ja vill köpa också, men som tur va så satte amanda och elin stopp för mej:) nu måste ja snart göra mat och sen bär de av till dansen, läängtar, är på jätte dans humör nu. Men va tråkit de va att låten som ja hade hittat till bildprojectgrejen redan va tagen :( men hennes dans blir säkert bra den också, men ja ville verkligen ha den :( men vi hittar säkert nån annan bra :)
ja har tänkt på en sak, varför hejar man på folk man inte känner? ja menar, troligtvis så träffar man dom inte igen, och de är ju inte så att man hejar på alla på stan, men om man går ensam på en gångväg och möter nån så hejar man. Varför? heh, och varför sitter ja och funderar på de :p nej nu får ja ta mej i kragen och gå och koka lite makaroner istället, dock ska ja nog inte stuva dom idag, även om de är världsagott, men ja ska äta typ köttfärs till, känns inte som att de passa ihop med stuvning :p godbajs

When you lose something you cannot replace

Såå skönt å åka till dansen, även om vi bara ideade men de är ändå så mysit å träffa tjejorna :) och jennifers små kepsar va ju så söta :) gick i världens tempo ner till bussen sen, men när ja kommer fram till busshållplatsen inser ja att de är en halvtimme tills bussen går, så ja sätter mej å väntar. Då kommer de en gubbe, som typ haltar och har mustasch och ser allmänt läskig ut, gående mot busshållplatsen där ja sitter, och sen ser ja att han dessutom har handklovar eller va de heter på sej, men bara på ena armen, också går han fram och tittar liksom in där ja sitter och sen så går han därifrån :S:S tur att han gick iaf, ja höll på å svimma när han kom gående :S:S sen ringde ja carro, men hon va så kissnödig så hon kunde inte prata nåt med mej.. sen så kom iaf bussen efter va som kändes som en evighet, så då åkte ja hem. Sen har ja inte hunnit längre än hit :p eller jo ja va upp och åt lite chokladsås :D nu sitter ja och väntar på jätteäckelkalopps :S eller igentligen väntar ja tills efter för då kan ja äta glass iställe :D också ska ja nog se på nån film och myyysa :) men nu äre mat, bye!

No need for anything but music

Idag sov ja äntligen ut på riktigt. Fasst ja sov ändå inte så länge sammanlagt, ja somnade sent, var jätte rädd när ja skullde sova :S men som tur va så hade ja ju jesper å prata med :) hihi, fasst ja somnade jätte tidigt hos frida, på hennes säng(a) stackars henne fick sitta ensam med mej sovandes och göra ingenting :p förlåt frida(a) men sen när ja skulle hem så dampade min moppe, tur att vi bor nära varandra för ja blev tvungen å dra den hem :/
idag så ska ja göra lite läxer, läsa om medeltiden, jippi.. sen ska ja till dansen och träffa flicksen :) längtar (hehe bara 4 timmar kvar typ) sen ska ja hem och göra klart läxerna om ja inte hinner de nu, och sen ska ja bara vila, kanske se nån skosig film :) men nu måste ja börja med å städa rummet, ciao!

I'm dancing in the room as if I was in the woods with you
No need for anything but music
Music's the reason why I know time still exists
Time still exists

http://www.youtube.com/watch?v=IEguAROS4tw&mode=related&search=


Jag har själen i mitten av magen, mellan revbenens slut. Och den är en klump, en klump som ja vill kräkas upp, ja vill kräkas, ja vill gråta, ja vill skrika, men de går inte..


I loved you with a fire red, now it's turning blue

Hihi, idag har varit en kuldag :) först upp tidit :/ iväg på barndansen, och då va ja ganska pigg faktist, men sen blev ja trött efter det :p sen så gick ja ner på stan och hjälpte min kära lilla bror att välja byxer, sen träffade ja frida jesper och elin och gick med dom och köpte massa tråk, sånt som man måste köpa men inte vill köpa. Sen gick vi på mcdonalds och åt lite, ja skulle först inte äta nåt, men sen så övertalade dom mej att köpa stripsar. Men när vi kom in så blevde de så att ja köpte både stripsar och en chokladmuffins och sen cola (a) inte bra alls.. sen gick vi iaf på innebandy, tråkit att per inte fick spela nåt, men ja hade kul med mitt kaffe ändå :p nu sitter ja och vänta på mat, sen ska ja nog bort till frida nåt :) hennes filip kanske kommer, kulit isåfall å träffa han :D byesbyes!

It's too late to apologize

Äntligen helg igen :) nu ska ja sova lite i helgen, fasst de lär väl gå som de går..imorron äre ju barndans så då blire ju inte så mkt sova..idag har vi iaf lega och halvsova på soffan i tre timmar på morronen, sen åt vi lite gröt och sen så blevde ja tvungen å jobba ganska mkt för ja va lite efter :p men ja jobbade på mkt bra och sen blev ja klar, fasst de blev inge bra så ja ska nog kanske göra om de :p sen så gick ja till dansen, skulle sitta i reseptionen idag igen. Läste klart engelskaboken, till den sidan man skulle läsa, sen så skrev ja ner gloser, sen så tänkte ja läsa historia (medeltiden, jippi...) men de gick verkligen inte, ja orkade bara inte koncentrera mej på de :p så då läste ja faktist tro de eller ej lite mer i boken :p den är verkligen inte bra, men ja tänkte att ja hade ju ändå inget bättre för mej. Sen lyssnade ja på bra låten som vi kanske ska ha på danse :) såå fin. Sen kom pappa och hämtade mej också åkte vi och snabbhandlade på ica. Såg amandas bror där, så extremt lika varandra :D nu sitter ja och väntar på mat, är väldigt hungrig nu. Sen ska ja se gossipgirl :D:D bye!

And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down

I wouldn't swap the pain for never knowing you

Jag har, tror det eller ej, haft en piggdag idag :D jag var inte tött iaf. Jag sov en hel timme längre än vanligt :p och inatt blir det ytterligare två timmar mer :) så imorron är ja nog jättepigg (för hoppningsvis) Har varit på barndans nu i eftermidas, de gick väl okej. vi körde hela "skönhetenochodjuretbalen-djungelbokenapdisco-arielsimmning-lejonkungenkrypande" hehe, pinsamt när de va massa föräldrar som tittade på:p nu ska ja snart tillbaka, tre timmars kvällen :) har saknat camilladansen, skönt å få köra den igen :) imorron ska ja sitta i reseptionen igen..kan nog göra lite läxa där, och sen när ja kommer hem ska ja titta på greys och gossipgirl :D så ja har nåt å längta till iaf :) men nu ska ja packa ner alla skor och saker, byebye!


image49
Gossipgirl :)

The only thing we share is the same sky

Så otroligt trött ja har varit idag, har aldrig varit med om nåt liknande :O herregud. Tror ja råkade somna imorse när vi hade genomgång på datan :p roger tittade lite argt på mej när ja öppna ögena :S de va verkligen inte meningen att somna, så tråkigt vare faktist inte, men ja va bara så väldans trött :) sen så gick vi iaf iväg och jobbade lite, snälljesper hjälpte mej med word2 :) (medans per låg och sov i soffan :p) sen åt vi äckel maten och sen gick vi till ica, haha, på vägen så skulle jesper hoppa på per baikfårn, men han hoppade för högt och per duckade så han gjorde som en volt över :s:p såg lite läskit ut, men de gick bra iaf. Sen gick vi och köpte choklad (kommer få fettma snart) sen gick vi tillbaks och gick ner på bilden, medan dom andra gjorde klart sina bilder satt jag och tittade på oc :) mkt bra. Sen så hade vi bild och då skulle vi fota spänning, så ja och elin fotade lite, men de blev inte så spännande, de blev mer en gullig elin på ett skivomslag :p sen gick vi och fikade lite och sen letade vi spännande foton i nåra böcker, men ja hittade inget bra förutom en gubbe med en buffel bakom huvet.
Nu har ja nyss ätit, stuvade makaroner och köttbullar :D äälsakar stuvade makaroner! nu ska ja snart göra engelskan och sen ska ja titta på greys och DH :):) som jag har längtat :D sen ska ja gå och lägga mej tidigt idag så att ja orkar nånting i morgon över huvetaget :) ciao!

image48

The tears come streaming down your face

Ny väcka, ny dag, i övrigt är det mesta som vanligt. Mitt knä krånglar, ja sitter och tjockar i mej glass, jag är tött, less och sorglig. Har dans ikväll, men ja har ingen lusst, sara är bortrest, camilla kunde inte ha oss ikväll och ja tror inte annakarin kunde heller, så ja vet inte vem vi ska ha idag :/ Ja känner verkligen inte för de ikväll, men ja vill ju träffa flickorna så ja åker dit iaf. För hoppningsvis blir de roligare när vi är där :) undra om det är en lättare höstdeprition som håller på att drabba mej? Orkar verkligen ingenting, vill ingenting, och isåfall skulle de bara vara att sitta hemma och titta på film eller Grey's eller nåt sånt. Hatar kläder, skulle vilja ha pjamas jämt! Undrar ibland om ja borde ha valt danslinje iaf, synd bara att de inte finns nån bra nära. Hoppas dom startar nån på skvadern nästa år, så kanske ja kan ha lite dans på nåt sätt eller nåt :) fasst de är nog bara en av alla min små drömmar..Dansen är ju de enda ja kan göra när ja rör mej typ. Hatar mina knän lika mkt som förra veckan, vill bara opperera bort dom, men de skulle nog faktist inte bli nå bättre. Allt känns konstigt, osäkert och ja vet inte..hoppas de är nåt som går över lite fort, orkar inte. Så fruktansvärt trött idag också, ska nog gå och lägga mej och sova ett litet tag om ja ska orka vara uppe ikväll. Bye.

image42
Tomorrow! :)

Stuck in reverse

Jag var tvungen att välja, ja kan inte dela mej i två. Jag valde, och jusst nu är jag ganska så säker på att ja valde rätt. Uppenbarligen.

Barndans är okej trots allt, även om det är otroligt jobbigt att kliva upp tidigt på en lördag morgon för att åka iväg och leka med 20 ungar, så är dom så himmlans söta så de är värt det :) men annakarin är inte snäll med mej. "Båda fötterna, båda händerna, baken och huvudet i marken" och så blir de ja som får demonstrera :p nu hade ja tänkt vara med carro, och jossi om hon hade kunnat, men dom skulle på bio så ja får städa istället... sen vid halv åtta åker vi till elin :) sen blire film, och inget sova, för försten som somnar ska tydligen få mustasch (känns som att ja ligger illa till). Men först ska ja alltså städa mitt kära rum för imorron fyller fredrik år och då måste de vara lite mer städat än va de är ( de är VÄLDIGT inte städat nu) åå va ja hatar å städa, ja har alldels för mkt småsaker.. längtar tills på onsda! greys in my heart! (fasst ja kanske ser de på tisda tror ja för ja är ju inte hemma på onsda) men nu ska ja gå och hämta damsugaren, godbaj!

image40

When you feel so tired but you can't sleep

Idag vare jätteslapp mysdag :D först grease på engelskan och sen fick vi sluta :) sen så gick vi på stan och strosade på, tittade på jacka till jesper, och lite kläder till mej och elin och sen så kom sussie och camilla och sen per och amanda också gick vi och fikade :) sen träffade vi carro och då följde ja och elin henne till subway och sen gick hon till dansen och så följde elin med mej hem för hon missade bussen, så vi åkte till mej och gjorde lite stuvade makaroner :p sen satt vi på mitt rum ett tag innan hon skulle på kalas hos sin kusin :) då gjorde ja klart historian :S de blev inte bra :S sen har ja äte midda på riktit och nu sitter ja här. Imorron äre barndans och sen blire filmkväll :) och översovning :) och sen på sönda fyller fredrik år så då blir de tårta och kaker :D men nu ska ja titta lite på tv tror ja..bye

Ja önskar ja kunde dela mej i två, men jag kan inte.

When you get what you want but not what you need

Imorse var de sovmorron :) och sen hade vi lite engelska, fick lite läxa, eller de va upgifter som man skulle göra på skolan, men ja skulle ju till reseptionen så ja hann inte riktit..och sen fick vi en bok som vi ska läsa också, den verkar lite mystisk, men den va inte så svår å läsa, de är ganska mkt bilder i den, så de går ganska snabbt :) ja läste faktist lite när ja satt i reseptionen, då blev de inte lika tråkit där, också har ja gjort lite nytta till på köpet :D men ja fick sällskap av sara ganska mkt och lite av annakarin, och sen komma en liten unge in och visade sin osynliga dinosarieunge och sina osynliga hundar för mej så ja hade lite underhållning också :p hon räddade mej även från både troll och spöken :D nu sitter ja och väntar på mat, men ja vill inte äta för ja får korv och POTATIS!? hallå? potatis? ja vill ha pasta till korv! :S:S men ja ska inte klaga, ja får ju iaf mat. Men sen måste ja göra klart historiegrejset, vet fortfarande inte rikit va ja ska göra, men ja får  ta lite hjälp av min pappa :) ibland äre bra att ja har han iaf :) imorron slutar vi tidigt :D så då blire en stansväng, inte för att ja har nå pengar, men ja kan ju alltid sällskapa :) men nu måste ja gå och äta, ciao!

When you try your best but you don't succeed

Helt okej dag idag, först åkte jag sussie och camilla upp med sussies snälla mamma till norra, vi orkde inte gå så vi kom dit lite tidigt men de va ganska så mysigt där, de va en jätte snäll tant som jobbade i en liten affär som bjöd oss på godisar :) sen gick vi på en (okej den va jättetråkig, men de gick ganska så fort) rundvandring på norra, sen lunch, med greys avsnitt :') och sen bild. Men sen vare barndans :S jobbit vare idag, alla va typ 3 år, och vissa lyssnade verkligen inte över huvetaget..menmen de blir nog bättre eftersom..förhoppningsvis :) nu ska ja äta och sen tillbaka till dansen, tre timmar tonight :) skojsitskojsit. Imorron äre sovmorron :D och sen engelska tror ja..och på freda får vi sluta tidigt :) sen äre helg :) läängtar! men ja är lite less, håller på å bli förkyld, och sen har ja inget att längta till på rikti, ja vill alltid längta till nåt, och nu har ja bara julen, och de känns lite väl långt borta :/ men de kanske kommer nåt å vänta tills snart :) men nu ska ja äta och sen ska ja byta om, and then the dance :D bye!

       
Sussie och Camilla i morse :)


I need some sleep

Hatar måndagar. Hatar mina knän. Hatar mitt huvud. Hatar min mage. Hatar zarakappan som inte kan tvättas vanligt utan bara på kemtvätt. Hatar historialäxa. Ja de va väl de ja hatar idag. Men nu ska ja sluta hata och börja älska..eller de va kanske å ta i. Ja tkr iaf att de ska bli väldigt kul med dansen ikväll när vi ska ha Milla på både moderna och jazzen, hoppas vi får göra bra dansen idag :) också tycker ja de ska bli kul att åka till min mormor som fyller år och äta lite tårta och godis först:) och sen tycker ja att de är en helt okej dag imorron, för först äre datakunskap som ja tack vare jesper inte längre ligger efter i och sen äre bild :D och den är ju iaf inte jobbig :) sen äre ju lite jobbigt att ja kommer måsta göra typ hela historiegrejset imorron för ja hinner ingen annan dag, men när ja är klar så kan ja ju göra va ja vill :) tror att ja ska försöka komma ihåg att de är "so you think you can dance" så slipper ja spela in reprisen sen på lörda som vanligt..hinner ju ändå aldrig se de ja spelat in :p men nu ska ja äta och sen mormorkalas :D ciao!

All that you are is broken inside

Bröllop igår :) jättefint vare, speciellt carros psalmsjungande :p (hon fick ingen psalmbok, men hon stog  ju därframme så hon va tvungen å sjunga fast hon inte kunde ett enda ord, så hon hittta på :p) sen vare midda och grejs, kul vare iaf, och vi har ju inte varit med varandra på jättelänge alla tre så de va jätte kul :) men nu är ja alldeles förkyld och känner mej febrig och hängig, menmen de ignorerar vi. Så idag blire nog först stan med mamma ett litet tag, ja måste köpa en jacka, ja har ingen och nu börjar de bli aldeles för kalt. Sen blire nog fotboll med elin :) sen i eftermidda tror ja att ja ska vara så duktig att ja börjar på historiagrejset, och sen ikväll tänkte ja försöka hinna vara nåt med jossi och carro, och kanske frida om hon är hemma :) men nu ska ja gå och klä på mej, nånting varmt eftersom ja inte har nån jacka :p hejsvejs!

image30
Jude Law - Behöver ja seja mer?

Idon't wanna see you so leave me alone

Idag har faktist varit en helt okej dag :) började med sovmorron, fasst vi var ganska duktiga och åkte in redan vid 9, sen satt vi och gjorde ingenting i en timme :) sen hade vi samling och mentorstid typ, man gjorde ingenting :p och sen hade vi lunch, men ja och sussie ville inte äta fisken som va idag, så vi gick till ica och köpte macker och nån ostgrejs, festis och chokladbollar :) jättansgott vare, smakade som pizza (alltså mackorna, inte chokladbollarna :p) vi blev vääldigt mätta :) sen hade vi historia, den va lite jobbig för vi hade bara genomgång, i två timmar! höll på å somna, men sen fick vi sluta :) fasst vi fick läxa, den verka lite jobbig, men vi har en vecka på oss så ja ska nog hinna med mej ändå :)  nu ikväll är ja ledig så då ska ja bara ligga och göra ingenting tror ja, kanske göra lite på nån läxa om ja inte somnar.
Å gud igår, på dansen, först baletten som va sjukt jobbig, hade glömt hur trött man blir. Och sen nä vi hade Milla så fick vi först göra massa teknik, och sen hennes jättejobbiga benträningsgrejs som man bara håller på å dör av. Och sen...camillas jättebraiga dans, kommer bli helt underbar att dansa på avslutningen. Men man skulle vara sårad, arg och trasig, vilket gjorde att jag och jennifer bara hann dansa den en gång innan vi började grina. Sen grinade vi och dansade och kramades och grinade och dansade och kramades, och sen missade jennifer bussen och ja var helt slut och ja..va ska ja seja, camillas danser är helt otroliga, älskar dom även om dom får mej att grina. Men nu ska ja ta och äta lite och sen ska ja viiiila! goodbajs :)


Because maybe
You're gonna be the one that saves me..

Maybe you're gonna be the one that saves me

Fortfarande lika trött, fattar inte, måste ju vända nån gång, men som tur är så har vi iaf lite sovmorron imorron :) inte helt fel, fasst ja känner att ja borde vara där och jobba, de är pinsamt hur långt efter ja är, fruktansvärt. Ja vet inte om ja kommer orka, men ja  kommer inte orka nån annana stanns heller, vill inte gå nånstanns alls, ja vill bara vara hemma. Är så trött och less att när ja känner efter så känns de som att nån trycker ihop alla inälvor så att dom ska ploppa ur mej :s tur att ja inte var såhär förra året, för då skulle ja ha hamnat på iv..men ikväll äre iaf dans, och de är tur så ja får träffa flicksen, tack gode gud att dom finns. Hoppas vi får köra nån dans som är bra, och inte bara teknik, är alldeles för trött för å konsentrera mej, då kommer ja bara bli irriterad och less. Men de blir säkert mysit :) Imorron ska ja direkt ner till reseptionen efter skolan :/ lite jobbit, kommer vara jätte hungrig och jättetrött, men ja får köpa nåt å äta där nere. Och sen kan ja ju faktist göra nån läxa där, eller jaja, hur de nu blir med den saken. Nej ja ska göra nåt vettigt när ja sitter där, inte slösa bort fyra timmar. Och nu äre bara två veckor kvar till Desperate och Grey's! :D lääängtar :) men nu ska ja gå och byta om :) måste prova tåskorna innan ja åker, blir ju pinsamt om ja inte har stått på dom på hela sommaren :S men kerstin provade faktist bara igår, så hon har inte heller övat så mkt, tur de så ja inte är utstött :p ciao!

image29

There are several days yet until, I can see your sweet face

Trött dag idag. Datakunskap, jobbde väl inte så där jättebra kanske, höll ju på å krånglade med skrivaren först :p men jag jobbade faktist igen ganska mkt på lunchen sen, hade inget bättre för oss. Sen skulle vi välja estetisk inriktning, och då ville ja ha bild. Så ja valde de, men de blev fullt och då hamnade ja på musik. Men då va Anton och Martin så snäll så dom bytte :) så ja fick ha bild iaf, vilken tur ja har :) Nu sitter ja och har skrivit om en estetisk upplevelse, fick den uppgiften idag så ja va ganska duktig tkr ja som gjorde klart och inte sparade den i en vecka som med allt annat. Ska snart se på film, hann inte igår :) och ikväll är ja faktist helt ledig! tro de eller ej, men ja har sånna dagar också, och tur som ja har så har ja ingen barndans imorron heller :D en sista onsdageftermiddag i friheten :p nej småbarnen är söta, men de är lite jobbit när man är så trött bara :) men ikväll ska ja bara vara hemma och ta de lungt tror ja, gå och lägga mej tidigt (kan ju alltid försöka iaf :) )

You know how when you were a little kid and you believed in fairy tales, that fantasy of what your life would be, white dress, prince charming who would carry you away to a castle on a hill. You would lie in bed at night and close your eyes and you had complete and utter faith. Santa Claus, the Tooth Fairy, Prince Charming, they were so close you could taste them, but eventually you grow up, one day you open your eyes and the fairy tale disappears. Most people turn to the things and people they can trust. But the thing is its hard to let go of that fairy tale entirely cause almost everyone has that smallest bit of hope, of faith, that one day they will open their eyes and it will come true.

I don't quite know how to say how I feel

Ska ja sluta hoppas? Eller har jag misstolkat nu?

"Liz was my wife. When she died, you do this thing where you stop making plans because you had plans and there was a car crash and your plans dissapear. I just try to get from sun up to sun down. That's as far into the future as I can handle and I've been fine with that, I have, but right now, looking at you, damn, I have all kinds of plans."

Grey's Anatomy 

Hur trött som helst nu, simminig på eftermiddan, okej de va en slödag, började med historia i kanske en och en halv timme, vi gjorde typ ingenting, och sen så åt vi och sen till badet. Sen fick vi sluta ganska tidit, men ändå, ja har typ nackspärr, hur ont i ryggen som helst, ja har träningsverk i allt förutom fötterna, vänster hand och näsan. Och dessutom har ja träning ikväll :s hur ska den gå undrar ja bara :p herregud, imorron kommer ju vara en rolig dag, kommer varken kunna gå eller sitta, och de är ju alltid värre andra dan sägs de ju, så då kommer de alltså vara värst på onsdag, min dansdag, då ja går direkt till barndansen och kör dubbla pass på kvällen :S de här kommer nog vara en enda jättelång träningsverkstid helt enkelt :p Dansen i lördas gick iaf bra, fasst de var massa äckellatinos där :S men men, som annakarin sa "de här är inga vanliga pojkar, de här är latinopojkar, de är bara å vänja sej" Och sen vare jättehalt på golvet, så man kände sej som bambi på hal is när man stapplade omkring i högklackarna :p men ja ramla som tur va inte iaf :) Men guuud va ja är trött, fattar inte, funderar på om ja kanske håller på å bli sjuk också, känner mej lite små febrig och förkyld :/ pepparpeppartaiträ. Men nu ska ja ta och se på lite film och sen ska ja sova och sen ska ja väl äta och sen till dansen :) ciao!


If I just lay here, would you lie with me and just forget the world

We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
to remind me
to find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see
I don't know where
Confused about how as well
I just know that these things
Will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

image25


RSS 2.0